banner388

Samsunspor, ligin flaş takımı Kasımpaşa ile karşılaşıyor... Süper Lig'de   İLK RANDEVU 

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında Samsunspor ile Kasımpaşa tarihlerinde ilk kez Süper Lig maçında karşılaşacak.

Samsunspor, ligin flaş takımı Kasımpaşa ile karşılaşıyor... Süper Lig'de   İLK RANDEVU 

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında Samsunspor ile Kasımpaşa tarihlerinde ilk kez Süper Lig maçında karşılaşacak.

08 Aralık 2023 Cuma 11:53
Samsunspor, ligin flaş takımı Kasımpaşa ile karşılaşıyor...  Süper Lig'de   İLK RANDEVU 

Samsunspor Haber - Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında Kasımpaşa yarın saat 16.00’da Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda Samsunspor ile karşılaşacak. Ligde 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 9 mağlubiyeti bulunan Samsunspor aldığı 11 puanla 18. sırada bulunuyor. Kasımpaşa ise 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 21 puan topladı ve 7. sırada yer alıyor.

SAMSUN ÜSTÜN 

Samsunspor ile Kasımpaşa yarın oynanacak müsabakayla Süper Lig’de ilk kez rakip olacak. İki ekip daha önce 1. Lig ve 2. Lig müsabakalarında 12 kez karşı karşıya geldi. Bu mücadelelerde en farklı galibiyeti 25 Kasım 1990’da oynanan 2. Lig maçında 7-0’lık skorla Samsunspor aldı. İki takım en son 14 yıl önce, 19 Nisan 2009’da karşılaştı. Kasımpaşa’da oynanan söz konusu mücadeleden ev sahibi 2-1’lik skorla galibiyetle ayrıldı.

PAŞA DEPLASMANDA KAYIP 

Kasımpaşa, Süper Lig’de oynadığı son 2 deplasman maçında Galatasaray ve Konyaspor’a mağlup oldu. Geride kalan 14 haftada 6 kez dış sahada oynayan Paşa; Karagümrük ve Sivasspor karşısında sahadan üstünlükle ayrıldı. Lacivert-beyazlılar, Hatayspor ve Alanyaspor ile ise berabere kaldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mtt 2023-12-08 11:55:25

en az 1 puan almalı.