banner388

Samsunspor Kulübü yaptığı yazılı açıklamada hakem hatalarına dikkat çekti... YETER ARTIK 

Samsunspor Kulübü, sezon başından bu yana maruz kaldıkları hakem hatalarının artık son bulmasını istiyor. Kulüp hakem hatalarına dikkat çekmek için yazılı bir basın açıklaması yaptı. 

Samsunspor Kulübü yaptığı yazılı açıklamada hakem hatalarına dikkat çekti... YETER ARTIK 

Samsunspor Kulübü, sezon başından bu yana maruz kaldıkları hakem hatalarının artık son bulmasını istiyor. Kulüp hakem hatalarına dikkat çekmek için yazılı bir basın açıklaması yaptı. 

30 Ocak 2024 Salı 15:18
Samsunspor Kulübü yaptığı yazılı açıklamada hakem hatalarına dikkat çekti...  YETER ARTIK 

Samsunspor Haber - Samsunspor Kulübü, sezon başından bu yana maruz kaldıkları hakem hatalarının artık son bulmasını istiyor. Son İstanbulspor maçında iki net penaltılarının yanı sıra kırmzı kart konusunda hakemin pozisyonları görmezden geldiğini savunan kırmızı beyazlı ekip, Türk Spor Kamuoyu ve Samsunspor Camiasına seslendi. Kulüpten yapılan yazılı bildiride şu ifadelere yer verildi; Son zamanlarda müsabaka hakemlerinin özellikle Kulübümüz Samsunspor’a karşı neredeyse tüm müsabakalarda ilginç bir yaklaşımı bulunmakta, açık penaltı ve kırmızı kart olarak nitelendirilen çoğu pozisyon iyi niyeti aşacak şekilde gözardı edilmektedir. Dün oynanan İstanbulspor karşılaşmasındaki skandal hakem kararları yine oynanan futbolun önüne geçmiştir. 

AÇIK PENALTIMIZ VERİLMEDİ 

İlgili müsabakada açık bir şekilde iki penaltı ve bir kırmızı kart pozisyonu görmezden gelinmiştir. Daha vahim olan ise tartışmasız herkes tarafından penaltı olarak nitelendirilen iki pozisyonda müsabaka hakemi VAR’a dahi gitmemiş ve verdiği tüm kararlarla herkesin kafasında ciddi soru işareti oluşturmuştur. Açık şekilde kırmızı kart olarak nitelendirilen pozisyonda ise kulübümüz futbolcusunun dizine tabanla basılmıştır. 

VAR'A DAHİ GİDİLMEDİ 

Açık iki penaltı pozisyonunda VAR’a dahi gidilmemesi ve tabanla dize basma hareketinin gözardı edilmesinin hiçbir açıklanabilir yanı bulunmamaktadır. Bu skandal kararlar sonucunda; tüm kulüp teknik ekip ve oyuncularımız ile fedakar cefakar taraftarlarımızın hakkı yenmektedir. Her zaman adil futbolu savunan Kulübümüz buna müsaade etmeyecek, haksız kararlar veren kişi ve kurumlar karşısında hakkını sonuna kadar arayacaktır. Futbolda hakkaniyet, eşitlik ve adalet adına, Türkiye Futbol Federasyonu’nu bir kez daha gerekeni yapmaya davet ediyoruz…"

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat Saglam 2024-01-30 21:15:38

Bize çıkması muhtemel bir kırmızı kartı düşünüp hakemin belli bir standartda maçı yönettiğini görelim.