banner388

Samsunspor Kulübü, teknik direktörü Gisdol'un kırmızı kartı için TFF'ye itirazını yaptı...  GÖZLER TFF'DE 

Samsunspor Kulübü, Pendikspor maçında itirazlarından dolayı hakem Burak Pakkan tarafından ikinci sarıdan kırmızı kart gören teknik direktörü Markus Gisdol için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) cezanın iptali için başvurdu. 

Samsunspor Kulübü, teknik direktörü Gisdol'un kırmızı kartı için TFF'ye itirazını yaptı...  GÖZLER TFF'DE 

Samsunspor Kulübü, Pendikspor maçında itirazlarından dolayı hakem Burak Pakkan tarafından ikinci sarıdan kırmızı kart gören teknik direktörü Markus Gisdol için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) cezanın iptali için başvurdu. 

15 Kasım 2023 Çarşamba 16:24
Samsunspor Kulübü, teknik direktörü Gisdol'un kırmızı kartı için TFF'ye itirazını yaptı...   GÖZLER TFF'DE 

Samsunspor Haber - Samsunspor Kulübü, teknik direktörü Markus Gisdol'un kırmızı kartını iptal ettirmek için çalışmalarını tamamladı ve TFF'ye kartın iptali için başvurusunu yaptı. Trendyol Süper Lig'de Pazar günü deplasmanda Pendikspor'a mağlup olan kırmızı beyazlı ekipte Alman teknik adam, itirazlarından dolayı maçın orta hakemi Burak Pakkan tarafından çift sarıdan kırmızı kartla cezalandılmıştı. Bu duruma tepki gösteren Samsunspor Kulübü, avukatları aracılığıyla kartlara itiraz etti ve çıkacak sonucu beklemeye başladı. 

AĞIR BİR CEZA 

Başkan Vekili Veysel Bilen, "Teknik direktörümüz Markus Gisdol'un maçın hakemine en ufak bir sözlü tacizi ve fiziki bir harekiti olmamıştır. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte hocamız hakem arkadaşımızın yanına giderek önce tebrik etmiş daha sonra saatini göstererek uzatma dakikasının daha fazla olması gerektiği yönünde söylemi olmuştur. Ancak hakem Burak Pakkan, daha sonra kulüp temsilcimiz Fuat Çapa'ya durumu izah etmiş söyleminde; teknik direktör Gisdol'un saatini göstermesi sarı kart gerektirdiğini dile getirmiş. Ben bu kararın iptal edileceğine ve hocamızın Beşiktaş maçında kulübede olacağına inanıyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emin Gaffar 2023-11-15 23:43:07

Eskiden kara gömlekli denirdi bu tür adamlar için. Belli ki bir yerlerde Samsunspor için düğmeye basılmış. Süper Ligi Başakşehir, Pendik gibi toplumsal karşılığı olmayan takımlarla sürdürmek niyetindeler.

Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2023-11-17 02:35:53

ŞANSIN ADALETİ OLMAZ.

Avatar
Ali 2023-11-16 00:18:39

2 tane penltiyi verme..pendike kırmızı kart verme ...saatini gösterdi diye GİSDOL a kirmizi kart ver MHKve TFF yatacak yeriniz yok vAllahi ..süper ligde ilkdefa bu kadar emek gaspina şahit oluyorum... Samsunspor aklının akıyla kazanacağı maçı sayneizde yine alnının akıyla ve sizin cabalarinizla kayıp etmiştir...hadi orta hakem görmedi artık nasıl gormediyse 2 pozisyonuda...VAR NERDE...AVAR NERDE HEPİNİZ AYNİSİNİZ

Avatar
Ali Cabbar 2023-11-16 10:01:12

Yeterince sıkıntısı var kulubün. Bu acemi kartlar neyin nesi. Hakem sağol gisdol bende saat yoktu 10 dakka daha oynayın mı dicek.. O forvet hhattı maç 280 dk olsa o maç gol atamazdı.

Avatar
fred 2023-11-16 13:54:38

güzel içerik

Avatar
Sams 2023-11-16 19:28:13

Var kayıtlarını istiyoruz maçın tekrari olması gerek elektrik kesildi bahanesiyle kurtarmamalılar.. maçta iki net penaltı vardı. Birde pendikli oyuncuya kırmızı kart..samsunun iki net penaltısını vermediler..

Avatar
Cem Demir 2023-11-20 00:14:20

Kardeşim, hakem kötü olabilir hatta art niyetli olabilir. Ancak gerekirse onu da yeneceksin. Bu ön taraf bizde olduğu sürece biz daha çok ahlarız vahlarız. Kocaeli'ne Tanke'yi verdik ama gelenleri toplasan bir Tanke etmiyor ne yazikki.