banner388

Samsunspor Kulübü, beklenen transfer yasağı ile ilgili açıklamayı yaptı... CAS'IN KARARI TÜRK FUTBOLUNA  BİR DARBEDİR 

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, ""Hiç beklenmedik şekilde FIFA’nın haksız olan kararını CAS onadı ve Kulübümüz önümüzdeki “kış ve yaz” transfer dönemleri dahil olmak üzere iki dönem transfer yapamayacaktır. Alınan haksız karar neticesinde, FIFA yalnızca kulübümüze değil Türk Futboluna ve Türk Futbol Kulüplerimize ciddi bir darbe vurmuştur" denildi. 

Samsunspor Kulübü, beklenen transfer yasağı ile ilgili açıklamayı yaptı... CAS'IN KARARI TÜRK FUTBOLUNA  BİR DARBEDİR 

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, ""Hiç beklenmedik şekilde FIFA’nın haksız olan kararını CAS onadı ve Kulübümüz önümüzdeki “kış ve yaz” transfer dönemleri dahil olmak üzere iki dönem transfer yapamayacaktır. Alınan haksız karar neticesinde, FIFA yalnızca kulübümüze değil Türk Futboluna ve Türk Futbol Kulüplerimize ciddi bir darbe vurmuştur" denildi. 

22 Aralık 2023 Cuma 11:31
Samsunspor Kulübü, beklenen transfer yasağı ile ilgili açıklamayı yaptı...  CAS'IN KARARI TÜRK FUTBOLUNA  BİR DARBEDİR 

Samsunspor Haber - Samsunspor Kulübü'nden beklenen yazılı açıklama geldi. Kırmızı beyazlı ekip CAS'ın onadığı iki dönem transfer yasağının ardından şu açıklamayı yaptı; "Kamuoyunun ve Büyük Samsunspor Taraftarının Dikkatine; Bildiğiniz üzere, Temmuz ayında FIFA tarafından iki dönem transfer yasağı içeren bir karar Kulübümüze iletilmişti. Tarafımıza iletilen ve haksız olan transfer yasağı karşısında avukatlarımız ile birlikte Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’ne (CAS) başvurmuştuk. Bu süreçte haklılığımızı ispatlamak adına, İsviçre’nin en ünlü ve tecrübeli avukatlık şirketiyle anlaştık. İsviçreli avukatlarımız CAS’a tüm gerekli başvuruları yaptı ve CAS yetkilileriyle beş saatlik duruşma dahil defalarca görüşmede bulundu.

Haklı olduğumuz temel nokta, eski Futbolcumuz Arvydas Novikovas ve Sayın Avukatı ile FIFA karar tarihinden önce karşılıklı anlaşmamızdı. FIFA davasında karşı taraf olarak nitelendirilen eski futbolcumuz ve avukatı CAS davası ve duruşmasında yanımızda yer aldı ve tüm açıklamalarımızı destekledi. Ancak, FIFA tüm bu açıklamaları ve sunulan tüm delilleri görmezden gelerek CAS davasında Kulübümüzün ceza alması için şiddetli bir şekilde savunmada bulundu. Bunun altında yatan temel neden ise, ne yazık ki; Türk Kulüplerimizin uluslararası alanda ve özellikle FIFA ve CAS davalarında kötü bir geçmişe sahip olmasıdır.

Tarafımıza iletilen CAS kararını bizlerden duyun istedik. Alınan karara göre, hiç beklenmedik şekilde FIFA’nın haksız olan kararı CAS tarafından onandı ve Kulübümüz önümüzdeki “kış ve yaz” transfer dönemleri dahil olmak üzere iki dönem transfer yapamayacaktır. Alınan haksız karar neticesinde, FIFA yalnızca kulübümüze değil Türk Futboluna ve Türk Futbol Kulüplerimize ciddi bir darbe vurmuştur. Şampiyon olarak Süper Lig’e çıkmadan önce, Şampiyon olduğumuz senede ve sonrasında Süper Lig’de takımını fedakar bir şekilde nerede ve ne halde olursa olsun destekleyen Büyük Samsunspor Taraftarı;

Samsunspor olarak, Süper Lig yolunda bu zamana kadar çok zorlu şartlardan geçtik, ancak hiçbir zaman pes etmedik. Belki de bugün kulüp tarihimizin en zor günlerimizden birini yaşıyoruz. Ama birbirimize öncesinden daha çok sarılarak, birbirimizi daha çok destekleyerek hep beraber bu zorluğu aşacağız. Önümüzdeki iki dönem transfer yapamayacağız, ancak bu zorlu süreçte kulübümüzün ve camiamızın bütünleşmesi noktasında Kulüp Başkanımız Sayın Yüksel Yıldırım gereken adımları atacak ve bu hususlarda sizleri bilgilendireceğiz.

Kulübümüz ve Başkanımız Sayın Yüksel Yıldırım’ın sizlerden tek isteği, önceden hep yaptığınızı şimdi daha çok yapmanız ve Kulübünüz ile takımınıza sahip çıkmanızdır. Sizleri seviyoruz.. Sizler Samsunspor’u bizden çok sevin ve sahip çıkın.. SAMSUNSPOR FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2023-12-22 17:47:45

ORTADA ULUSLARARASI BİR HUKUK SKANDALI VAR. PARASI ÖDENEN NOVİKOVAS'IN DEKONTU İSVİÇRELİ BİR AVUKATIN ELİNDE VE BU DEKONT MAHKEMEDE İBRAZ EDİLMİYOR.

Avatar
Rasim 2023-12-22 20:33:15

Sorumlular sorumlulugunu alsin. Havadan gelmedi bu yasak

Avatar
Bayraktar 2023-12-22 13:33:57

Bu iki oldu. Buradan sayın başkanımıza teşekkür ederim. Bu sizin marifetiniz. Gereksiz yere transfer yapılan futbolcuların maaşı odenseydi bu duruma düşmezdik. Lütfen hatanızı telafi edin.

Avatar
Dede 2023-12-22 15:38:53

Türk futboluna bu darbeyi basiretsiz yöneticiler verdiriyor. Adamla anlaşman varsa tutacaksın. Takımlar çok kötü yönetiliyor.

Avatar
Bülent Furkan 2023-12-22 18:33:56

Hoşgeldin TFF 1. Lig.Bu Kadroyla düşme kesinleşti.

Avatar
Bozok 2023-12-22 23:09:12

Futbolcunun sözleşmesini tek taraflı feshet. Sonra tğrk futboluna darbe. Sizde samsunlular saf yerine koymayın. Sizde adam gibi bir hukukcu olsa siz ne yapıyorsunuz derdi. Algı yapmayın size inanan iyi niyetli taraftara evet yanlış biz yaptık deyin dürüstce.

Avatar
sonuç 2023-12-23 14:02:08

sonradan aklanmamak için, önceden yanlış kuralsız gereksiz işlere girmeyeceksin

Avatar
Cem Demir 2023-12-27 19:03:24

Ben Başkanın yerinde olsam bunun sorumlusu kimse ondan bunu sorgulardım. Koskoca kulüp ve camia. Sonuçta bu ciddi bir hata ve bu takım mahalle takımı değil !!!