banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunspor kombinede rekor hedefliyor 

Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, Türkiye'nin en köklü camialarından biri olduklarını ifade ederek, "33 bin kişilik stadyumumuzda taraftar rekoru kırarak her maçı dolu tribünlere oynamak istiyoruz” dedi.

banner269

Samsunspor kombinede rekor hedefliyor 

Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, Türkiye'nin en köklü camialarından biri olduklarını ifade ederek, "33 bin kişilik stadyumumuzda taraftar rekoru kırarak her maçı dolu tribünlere oynamak istiyoruz” dedi.

14 Ağustos 2018 Salı 14:44
Samsunspor kombinede rekor hedefliyor 

Samsunspor Haber – Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, Türkiye'nin en köklü camialarından biri olduklarını ifade ederek, "33 bin kişilik stadyumumuzda taraftar rekoru kırarak her maçı dolu tribünlere oynamak istiyoruz. Bunun için taraftarlarımızdan kombinelere ilgi göstermesini ve her maçta yanımızda olduklarını göstermelerini bekliyoruz" dedi.

GAYRETLİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ 

"Uyanış Sezonu" olarak adlandırdıkları 2018-2019 sezonunda şampiyonluk parolası ile yola çıkan ve Başkan İsmail Uyanık'ın 13 yıl sonra yeniden göreve gelmesiyle birlikte esen rüzgarı, taraftar rekoru kırarak fırtınaya dönüştürmek isteyen Samsunspor yönetimi, açıkladığı kombine fiyatlarıyla taraftarlarına çağrıda bulundu. Bu ligde kalıcı olmadıklarını her fırsatta dile getirdiklerini ifade eden Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, "Biz göreve geleli yaklaşık 2.5 ay oldu. Bu sürede çok uzun mesafe aldık. Kulübün önündeki engelleri Başkanımız İsmail Uyanık ve yönetici arkadaşlarımızın gayretli ve özverili çalışmalarıyla aşmaya devam ediyoruz. 

ALTERNATİFLİ BİR KADRO 

Bunun yanı sıra, hedefe ulaşmak için çok alternatifli ve güçlü bir kadro kurduk. Seyir zevki yüksek bir takım izleyeceğimizi düşünüyoruz. Taraftarımızdan da bu sezon özellikle kombine satışlarıyla bize katkı vermelerini bekliyoruz. Daha önceden de ifade ettiğimiz gibi kombine satışından beklentimiz ekonomik katkıdan ziyade başkanımızın gelişi ile ortaya çıkan sinerjinin taraftarlarımızca da paylaşılmasını ve şehirdeki havanın artarak devam etmesini sağlamak" dedi.

 
OMUZ OMUZA VERMELİYİZ

Taraftarlardan kombinelere ilgi göstermelerini beklediklerini dile getiren Suat Çakır, "Omuz omuza verirsek bu işin altından çok daha rahat kalkabiliriz. Taraftarlarımız bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Türkiye'nin en etkili taraftar grubuna sahip olduğumuzu biliyoruz. Taraftarlarımızın geçmişte en zor anlarımızda takımımıza verdikleri destekle ile rakiplerimizi nasıl baskı altına aldıklarını hatırlıyoruz. Bizler taraftarımıza inanıyoruz; onların da bize inandığına eminiz. Taraftarlarımızın kombinelere göstereceği ilgi bizim motivasyonumuzu artıracaktır" ifadelerini kullandı. 

İŞTE KOMBİNE BİLET FİYATLARI 

“Kale Arkası kombinesi 55 TL. Doğu Üst Tribünü Kombine Fiyatı 100 TL. Doğu Alt Tribünü; 200 TL. Batı Alt Tribünü; 300 TL. " Ayrıca kadın ve 15 yaş altındaki taraftarlara pozitif ayrımcılık yapılarak, kombine fiyatı 55 TL. olarak belirlenmişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nesatk 2018-08-14 16:15:40

Kombinede maalesef rekor kırılamayacak gibi ama stadın dolacağına inanıyorum. Kombine neden rekor kırmaz ? Kombine almaya gittim. Kombine satışı passolig kartı üzerinden yapılıyormuş. Zaten millet passoligden nefret ediyor. Bu yüzden kombinenin rekor kırması zor gibi ama dediğim gibi dolu tribünlere oynayacaktır.