banner388

Samsunspor izinde 

Bugünü izin yaparak geçirecek kırmızı beyazlı ekipte, hafta sonu oynanacak zorlu Sarıyer karşılaşması hazırlıkları yarın start alacak. 

Samsunspor izinde 

Bugünü izin yaparak geçirecek kırmızı beyazlı ekipte, hafta sonu oynanacak zorlu Sarıyer karşılaşması hazırlıkları yarın start alacak. 

26 Kasım 2019 Salı 12:03
Samsunspor izinde 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor, bugünü izin yaparak geçiririyor. Haftayı sahasında oynadığı ve 5-0 gibi farklı bir galibiyetle tamamladığı maçın hemen sonrasında rejenerasyon antrenmanı yapan kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör Ertuğrul Sağlam, oyuncularına bir gün istirahat etmeleri için izin verdi. 

YOĞUN BİR PROGRAM BİZİ BEKLİYOR 

Pazar günü yine iç sahada Sarıyer ile karşı karşıya gelecek Samsunspor'da hazırlıklar yarın başlayacak. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, yoğun bir çalışma programının oyuncularının beklediğini söyledi. Kırmızı beyazlı ekipte, sakatlıkları devam eden Okan Dernek ve Bünyamin Cesur Karataş'ın katılmayacağı antrenmana tam kadro çıkması beklenen kırmızı beyazlı ekipte, geri sayım başladı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2019-11-26 20:45:40

ERTUĞRUL SAĞLAM 5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI. HEMEN BAŞARI BEKLEMEYELİM. SABIR.

Avatar
Ahmet gonca 2019-11-26 20:48:10

Arkadaşlar siz futbolunuzu ve hocamıza uyun birlik olun bir olun harika futbol oynayarak millete kendinizi gösterin şimdi birlik günü siz başkanımızı ve hocamızı dinleyin işinizi yapın gerisi gelir bu kulübün bir başkanı bir hocası var