banner388

Samsunspor için el ele verelim

Samsun Valisi Osman Kaymak, "Takımımız Süper Lig'e çıkacak. Ben buna gönülden inanıyorum. Bunun için gelin el elele verelim, Samsunspor'un önündeki engelleri aşalım" diye konuştu.

Samsunspor için el ele verelim

Samsun Valisi Osman Kaymak, "Takımımız Süper Lig'e çıkacak. Ben buna gönülden inanıyorum. Bunun için gelin el elele verelim, Samsunspor'un önündeki engelleri aşalım" diye konuştu.

08 Mart 2018 Perşembe 12:20
Samsunspor için el ele verelim

Samsunspor Haber Samsun Valisi Osman Kaymak’tan tarihi çağrı. Bir kez daha üzerine basa basa Samsunspor’un Süper Lig’e çıkacağına inandığını belirten Vali Kaymak, hemen hemen 7 aydır Samsun’da olduğunu, bu şehrin tüm dertlerini dert edindiğini; Samsunspor’un sorunlarını da bu yüzden dert edindiğini söyledi. 

SORUNLARIN ÜSTESİNDEN HEP BERABER GELECEĞİZ

Vali Kaymak, “Samsun’a yeni gelmiştik bu yüzden kimsenin bizden bir beklentisi olamazdı. Ama biz bu işi kendimize vazife bildik. Bu konuya müdahil olmak durumunda kaldık. Samsunsporlular da buna cevap verdiler. Bu vesile ile katkı ve destek veren herkese tekrar teşekkür ediyorum. Hep beraber el le vererek bunu atlatacağız.” dedi. 

SAMSUNSPOR KAZANIRSA ŞEHİR KAZANMIŞ SAYILIR

Samsunspor’un aldığı sonuçların şehri direkt olarak etkilediğini belirten Vali Kaymak,, “Samsunspor yenildiği zaman Samsun şehri de yenilmiş sayılıyor. Samsun yendiği zaman sanki Samsun şehri galip olmuş gibi herkes şehirde bu galibiyeti konuşuyor. Bu takım Süper Lige çıkacak. Ben buna inanıyorum. Ama bunu hep beraber el ele vererek gerçekleştirebiliriz. Büyük sorunlar var, borçlar çok kabul ama bizim enerjimiz tüm bu sorunların altından kalkacak kadar güçlüdür” diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KAAN TÜRK 2018-03-08 13:41:04

Sağolun Sayın Valim. Bunu bir de SAMSUNLU olanlar anlayabilse. Bu takımın sadece futbol takımı olmadığını bu şehrin önemli bir markası olduğunu. Süper ligde takımımızın olmasının şehir için her anlamda artılar katacağını. Bir anlayabilsek...

Avatar
Ahmet 5561 2018-03-08 23:40:54

Şehrimiz dünyanın en mükemmel sorunsuz şehri insanlarımız dünyanın en mutlu insanları dolayısıyla Samsunspor’la ilgilenmek valimizin ilk ve en önemli konusu olmalı zaten başkada hiçbir sorunumuz yok

Avatar
55 2018-03-08 13:19:08

helal olsun sayın valim cansın

Avatar
Ahmet çankaya 2018-03-08 14:45:30

Selamualeykum sayın Valimiz bizi yıllardır öyle knadırdılarki bizde sizin kadar güvene bilsek elimizi taşın altina koyabilsek bu iş tamamdır