banner388

Samsunspor İbrahim Halil Çolak ve Recep Burak Yılmaz ile imzaladı!

Yılport Samsunspor, Balıkesirspor'dan İbrahim Halil Çolak ile 6 aylık, Sancaktepe'den Recep Burak Yılmaz ile de 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Samsunspor İbrahim Halil Çolak ve Recep Burak Yılmaz ile imzaladı!

Yılport Samsunspor, Balıkesirspor'dan İbrahim Halil Çolak ile 6 aylık, Sancaktepe'den Recep Burak Yılmaz ile de 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

26 Aralık 2019 Perşembe 17:54
Samsunspor İbrahim Halil Çolak ve Recep Burak Yılmaz ile imzaladı!

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor, devre arası hazırlık kampında iki oyuncuya imza attırdı. Kırmızı beyazlı ekip, Balıkesirspor'dan son kanat oyuncusu İbrahim Halil Çolak ile 6 aylık, Sancaktepe'nin genç stoperi Recep Burak Yılmaz ile de 25 yıllık sözleşme imzaladı. Burak Yılmaz'ın bugün Yılport Samsunspor'un Antalya kampına katılmasının ardından yapılan imza törenine Genel Menajer Mustafa Aztopal da katıldı. 

AZTOPAL UMUTLU 

Antalya’daki kamp yaptığı otelde düzenlenen imza töreninde konuşan Genel Menajer Aztopal, “İbrahim Halil Çolak deneyimi, profesyonelliği ve kalitesiyle, Recep Burak Yılmaz da dinamizmi, istikrarı ve geleceğe dönük bir oyuncu olması özelliği ile takımımıza büyük katkı sağlayacaklardır. Futbol yetenekleri dışında karakter olarak da çok doğru isimleri bünyemize kattığımızı düşünüyorum. Her ikisine de hoş geldin diyor bu seneki hedefte başarılara birlikte imza atacağımıza olan inancımı belirtmek istiyorum” dedi. Konuşmaların ardından her iki oyuncu da kendisini kırmızı beyazlı renklere bağlayan imzaları attılar. 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 26.12.2019 19:57
Anahtar Kelimeler:
Samsunspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet gonca 2019-12-26 20:01:01

Kendilerine hayırlı olsun çok sevindik allahım sakatlık olmadan yüzlerinin akıyla çıkmayı nasip eylesin sevdadır samsunsporlu olmak

Avatar
Aytaç karayı kasimpasadan alin veya kiralayın. 2019-12-26 18:02:07

Tank gibi orta saha . 6 ayligina mac basi para verin. Direk Sampiyon olalim.

Avatar
Çelik Kaptan 2019-12-26 19:30:54

Altı aylık sözleşme oyuncu boşta kalmasın diye mi yapıldı. Sürenin kısa olması sebebiyle oyuncudan verim almak zor olmayacak mı,bekleyip göreceğiz.

Avatar
niyet hayır akibet hayır olsun. 2019-12-26 19:59:12

hayırlı olsun kardeşlerim. Allah utandırmasın.

Avatar
Metin55 2019-12-28 12:09:02

Bu iki oyuncunun Takıma çok fazla bir katkısı olmayacak.Manisa yine bizden takımlarına direk katkı yapacak oyuncu peşinde Keciôrenden Sertaçı alıyorlar.Ayrıca 3 oyuncu ile daha gôrüşüyorlar.Biz Denizliden Burak Calık,Recep Niyazı neden alamıyoruz.Uyanık 2 sezondur transferlerde tam isabet yapamadı Takım gereksiz oyuncular coplüğune cevirdi.Her ônerilen oyuncuları aldırdılar al gonder al gonder en çok bizde oldu.4 Hoca bir bucuk yılda bu ne rekor alırken para ver gonderirken para ver gônder bumu efsane baskan.Yúksel Yıldırımın kesesinden trilyonlar gitti yazık ama çok yazık.Ortada sıfır başarı.Yüksel Yıldırım gecte olsa isyan etmekte haklıydı.