banner388

Samsunspor formaları marketlerde 

Samsunspor'a maddi destek amacıyla başlatılan “Bu Aşkın Kahramanı Sensin” kapsamında elde kalan formalar, A 101 marketlerde satışa çıkıyor.

Samsunspor formaları marketlerde 

Samsunspor'a maddi destek amacıyla başlatılan “Bu Aşkın Kahramanı Sensin” kapsamında elde kalan formalar, A 101 marketlerde satışa çıkıyor.

11 Mayıs 2017 Perşembe 14:00
Samsunspor formaları marketlerde 

Samsunspor Haber: Samsunspor'a maddi destek amacıyla başlatılan “Bu Aşkın Kahramanı Sensin” kapsamında elde kalan formalar A 101 marketlerde satışa çıkıyor.
 

Atakum Belediyesi tarafından Samsunspor'a maddi destek sağlamak amacıyla başlatılan ve büyük bir hayal kırıklığı yaratan organizasyonda üzücü bir gelişme daha yaşandı. Elde kalan “Bu Aşkın Kahramanı Sensin” formaları A101 marketlerinde satışa sunuldu. Her ay Aktüel olarak ürünlerini müşterileri ile tanıdan A 101 marketler Samsunpor ürünlerinin yer aldığı Aktüel bülteninde ise geniş yelpazesi ile kırmızı beyazlı ürünlere yer verdi. Samsunspor ürünleri 18 Mayıs’tan itibaren Samsun'daki tüm A 101 marketlerinde satışa çıkacak. Kırmızı beyazlı formanın marketlerde satışa çıkması bazı taraftar gruplarının tepkisine yol açtı. 

Haber: Özgür KALANBAK
 

Son Güncelleme: 12.05.2017 17:44
Anahtar Kelimeler:
Samsunspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
muzaffer 2017-05-18 09:57:10

işine baksın o taraftar grupları, formalar satılsın da nasıl satılırsa satılsın nihayetinde kulübe gelir olacak a101 bir pay alır gerisini kulübe verir anlaşma öyle olmuştur. sanki her yerde forma satılıyor gibi niye tepki veriyorlar böylelikle her mağazada insanlar ürünlere ulaşacak işte. akıl var mantık var. açılsın o zaman satış mağazaları millet rahatlıkla ulaşsın ürünlere. bir atkı forma için ya fuarın oraya gideceksin ya maç zamanı stada. paso almadım maça gitmiyorum ben.