banner388

Samsunspor elit bir takım

Yılport Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, "İlk yarıda Samsunspor’un fikstür dezavantajı var. Bunlar kağıt üzerinde olan şeyler. Rakibimiz konumundaki takımlarla deplasmanlarda oynayacağız. Niğde maçı zor bir maç olacak" dedi. 

Samsunspor elit bir takım

Yılport Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, "İlk yarıda Samsunspor’un fikstür dezavantajı var. Bunlar kağıt üzerinde olan şeyler. Rakibimiz konumundaki takımlarla deplasmanlarda oynayacağız. Niğde maçı zor bir maç olacak" dedi. 

31 Ekim 2018 Çarşamba 11:53
Samsunspor elit bir takım

Yılport Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, rakipleri konumundaki takımlarla ilk yarıda deplasmanda oynayacaklarını ve bu durumun kendilerini biraz zorlayacağını dile getirdi. Başarılı teknik adam, "Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Niğde Anadolu takımı Altınordu’nun pilot takımı olarak geçiyor. Bu liglerde iyi ya da kötü takım diye bir şey yok. O hafta çok isteyen takım kazanıyor" dedi. 

ELİT BİR TAKIMIZ

'Biz Samsunspor olarak çok iyi motive olmamız gerekiyor' diyerek sözlerine devam eden Taşkın şunları söyledi; "Bu bizim teknik ekip ve oyuncuların çabasıyla olması gerekiyor. Her hafta değişik antrenman metotlarıyla iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Çok iyi ve elit bir takımım var. Çocukların inancı, konuşmaları, sahada gösterdikleri mücadele bizi sevindiriyor. Çocuklar sahada galibiyet adına her şeyi deniyorlar. 

DOĞRU YOLDAYIZ 

Bizim şu andaki 23 puanımız bizim doğru bir yolda ve doğru bir rotada olduğumuzu gösteriyoruz. Lider olan Sarıyer çok enteresan bir çıkış yaptı. Bu çıkışına saygı gösteriyoruz. Ama bizimle karşılaşacak ve kolay bir maç olmayacak. Baktığımız zaman her maçımız 2 puanın üzerinde gidiyoruz. İnşallah sezon ortasında ve sonunda onları geçecek maçları biz yakalayacağımıza inanıyorum. Bizim kendi adımıza olan doğrularımız iyi gidiyor."

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan Mete 2018-11-01 10:17:59

Samsunspor Elit bir takım ise şu anda tartışmasız 3-5 puan önde Lider olmalıydı malesef Sarıyer bizden daha iyi takım. Sen Elit Takım isen Bayrampaşayı yeneceksin Samsun hala istenilen düzeyde değil mazeret aramaya gerek yok yok Bayrampaşada 12 Gol pozizyonu var. Evet var ama Tabeleda sonuç sıfır

Avatar
Hasan Mete 2018-10-31 18:06:09

Sarıyer bizden daha iyi bir takım. Takım oyununu çok güzel oynuyorlar.Girdikleri Gol pozizyonlarını Gole rahat çeviriyorlar. Sakaryada geliyor.Bizim gurupta bu 3 takımdan biri şampiyon olacak 2.devre gelecek seneyide düşünerek iyi bir Golcü almalıyız. Muhammet-Erhan bal yapmayan tembel arı gibiler.

Avatar
MUZAFFER KURT 2018-11-01 09:42:05

SAMSUN SPORA, BAŞARILAR DİLER SÜPER LİGDE ĞÖRÜŞMEK NİYETİYLE.