banner388

Samsunspor dış dünyaya kapandı 

Samsunspor Teknik Direktörü Sağlam, bu hafta yapılacak tüm antrenmanları basına kapattı.  Sağlam'ın, son 4 maçta sadece 2 puan toplayabilen takımıyla yoğun bir çalışma temposuna gireceği öğrenildi. 

Samsunspor dış dünyaya kapandı 

Samsunspor Teknik Direktörü Sağlam, bu hafta yapılacak tüm antrenmanları basına kapattı.  Sağlam'ın, son 4 maçta sadece 2 puan toplayabilen takımıyla yoğun bir çalışma temposuna gireceği öğrenildi. 

26 Mart 2021 Cuma 11:50
Samsunspor dış dünyaya kapandı 

Samsunspor Haber - Spor Toto Birinci Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen Yılport Samsunspor, 3 Nisan'da oynayacağı Tuzlaspor maçına kadar kapılarını dış dünyaya kapattı. 51 yaşındaki çalıştırıcı Sağlam'ın, son 4 maçta sadece 2 puan toplayabilen takımıyla yoğun bir çalışma temposuna gireceği öğrenildi. Korona virüs nedeniyle Nuri Asan Tesisleri'ne zorunlu olmadığı müddetçe ziyaretçi alınmaması yönünde karar verildi. Tesis içerisinde tedbirler en üst safhaya çıkarıldı.

TEDBİRLER ARTIRILDI 

Sağlam, haftalık olarak düzenlediği basın toplantısını da böylece 3 haftadır gerçekleştirmemiş olacak. Samsunspor medya departmanından yapılan açıklamaya göre, son zamanlarda Samsun'da artan korona virüs vakalarından dolayı idmanlar basına kapatıldı. Futbolcularıyla daha çok vakit geçirmeyi hedefleyen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Sağlam, Tuzlaspor maçıyla beraber ligde yeniden galibiyet serisi yakalayarak sezon sonunda hedeflerine ulaşmanın planlarını yapıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2021-03-26 12:01:26

maça gidemeyenin işi yok idmana gidecek.bu kıt akılla liderliği giresuna kaptırmamız çok normal...

Avatar
55 2021-03-26 12:15:16

Sonui koca bir hiç olacak o kaybettikleri puanları mum ışığı ile arayacaklar.

Avatar
Ercan 55 2021-03-27 13:20:32

Bu saatten sonra işler iyice zora girdi. Arkadan adanademir altay yaldır yaldır geliyor. Sen git evinde bir adet pozisyonu olmayan giresuna yenil. Böyle bu gidişle her hafta iki kırmızı kartla biz bir yere varamayız. Hadi playofada kalsak biz ne zaman playoftan çıktıkki süper lige. Ben bir SAMSUN SPORLU olarak bu oyunla bu anlayışla bu inanışla bu ruhsuz futbolcularla süper lige çıkmamız biraz zor gibi görünüyor. Çünkü bizimde bütün inançlarımızı hayal kırıklığına uğrattılar İnşAllah yanılırımda takımımız süper lige çıkar.Berat kandilimiz mübarek olsun. Tüm islam alemine hayırlara vesile olsun inşAllah ALLAH a emanet olun.

Avatar
Playof da elenirsiniz 2021-03-28 02:54:45

Playof da elenirsiniz yine,Altay,adana daha iyi oynuyor

Avatar
Fatih 2021-03-28 08:30:45

Futbolcularına antreman yaptıracağına önce kaybettiğiniz maçların özetini izlet hatalarını görsünler ders çıkarırlar belki.Yapılan hatalar tekrar edilecekse hiçbir maça çıkmanıza gerek yok havlu atın gidin yazık bu taraftara şehre

Avatar
Necat 2021-03-28 08:38:49

Sezon sonu yabancı futbolculara yol verilmeli bunların hiçbiri süper ligde oynayamaz golcü diye alınan curier bu nasıl bi futbolcu gezinip duruyor bu takımda 3 futbolcu var canla başla oynayan gerisi çöp süper ligde tehlikeye girdi brnce.bu kadar ruhsuz futbolcu ordusu görmedim.