banner388

Samsunspor, Denizlispor'u 2-1'le geçti! ŞAMPİYON TAM GAZ 2-1

Küme düşen rakibi Denizlispor karşısında kendini üzmeden oynayan şampiyon, 90 dakikanın sonunda sahadan 2-1 galip ayrıldı. Samsunspor'un golleri Osman ve Fofana kaydetti. 

Samsunspor, Denizlispor'u 2-1'le geçti! ŞAMPİYON TAM GAZ 2-1

Küme düşen rakibi Denizlispor karşısında kendini üzmeden oynayan şampiyon, 90 dakikanın sonunda sahadan 2-1 galip ayrıldı. Samsunspor'un golleri Osman ve Fofana kaydetti. 

30 Nisan 2023 Pazar 21:09
Samsunspor, Denizlispor'u 2-1'le geçti!  ŞAMPİYON TAM GAZ 2-1

Samsunspor Haber - Spor Toto Birinci Ligi'nde Samsunspor, Denizlispor deplasmanında ilk 45 dakikayı golsüz tamamladı. Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmaya kontrollü başlayan kırmızı beyazlılar, gençlerden oluşan rakibi karşısında tempoyu yükseltmedi. Zaman zaman ani ataklarla rakip Denizlispor kalesinde etkili olmaya çalışan kırmızı beyazlılar, bu yarıda çok da istediklerini yapamayınca müsabakanın ilk devresi golsüz tamamlandı. Maçın son dakikasında Emre Çift, sakatlandı ve sahayı sedye ile terketmek zorunda kaldı.

GOLLER GELDİ 

Karşılaşmanın ikinci devresine ilk yarıya oranla daha derli toplu başlayan kırmızı beyazlılar, Osman'ın oyuna girmesiyle orta saha üstünlüğünü eline geçirdi. Son derece düşük tempoda geçen müsabakanın 75.dakikasında Osman'ın golüyle skor avantajını eline geçiren kırmızı beyazlılar, Fofana ile farkı 2'ye çıkardı. (2-0) Son dakikalara 2 farklı önde giren Samsunspor, Gökhan Süzen'in frikik golüne engel olamayınca karşılaşmadan Samsunspor 2-1 galip ayrıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ertuğrul 2023-05-01 01:48:35

Bu maçın sonucuna baktığımızda, yedek kalecinin yeterli olmadığıdır. Süper Lig hata götürmez. Üst seviyede bir kaleci almamız gerekiyor

Avatar
fuat 2023-04-30 21:55:56

muhteşem geri dönüş

Avatar
SAMSUNSPORLU 2023-04-30 23:48:16

Ligden düşmüş ve artık tamamen genç takım ağırlıklı sahaya çıkan bir takıma karşı oynanan futbol tam bir rezalet ötesi bir şeydi. Rakibin kalemize iki şutu oldu biri tam gol oluyordu Barış Alıcı çıkardı diğeri 35 metreden atılan frikiği elinin altından kaçıran kaleci yedi yani maça kalecisiz çıksakda farketmeyecekmiş Allahtan sezon içinde kalecimiz Szumsky iyiki sakatlanmamış yoksa buna kalsaydık kova olurduk.