banner388

SAMSUNSPOR'DA NELER OLUYOR? 

Samsunspor'un efsane başkanı İsmail Uyanık, Yıldırım'ın 'İsteyene Kulübü Satarım' açıklamasının ardından katıldığı bir toplantıda 'Eğer Niyet Ciddiyse Oturulur Konuşulur' dedi. 

SAMSUNSPOR'DA NELER OLUYOR? 

Samsunspor'un efsane başkanı İsmail Uyanık, Yıldırım'ın 'İsteyene Kulübü Satarım' açıklamasının ardından katıldığı bir toplantıda 'Eğer Niyet Ciddiyse Oturulur Konuşulur' dedi. 

21 Eylül 2022 Çarşamba 14:46
SAMSUNSPOR'DA NELER OLUYOR? 

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın bir taraftarın twitter hesabından 'Yüksel Yıldırım-İsmail Uyanık' fotoğraflarını paylaşmış ve 'yeniden birliktelik' çağrısında bulunması üzerine; " "Siz beni yolunacak kaz mı görüyorsunuz? Kulübü isteyene satmaya hazırım. Varsa nakit paranız indirim de yapmaya hazırım. Hemen konuşalım. Öyle davul bende ve tokmak başkasında yok artık! 2. Lig'de ilk sene bir kere lider olmamıştık. O günleri çok çabuk unuttunuz. Yeter artık!" demişti. 

SAĞ DUYULU OLUNMALI 

Diğer yandan Samsunspor'un eski Başkanı İsmail Uyanık da katıldığı sohbette kendisi ile Yüksel Yıldırım'ın aynı karede paylaşılan fotoğraflarına ve yorumlara yönelik şu ifadeleri kullandı; "Arkadaşlar rica ediyorum. Bahsettiğiniz birlikteliğin olması söz konusu değil. Bu tür paylaşımlar lütfen yapmayın." İsmail Uyanık ayrıca Yüksel Yıldırım'ın "Kulübü isteyene satmaya hazırım" sözlerine ise şu yorumda bulundu; "Arkadaşlar, bu böyle ayaküstü konuşulacak bir konu değil. Yüksel beyin niyeti ciddi ise ben finansal anlamda gerekli adımları atarım. Ancak bu böyle olmaz. Ben yine altını çizerek diyorum ki; 'Samsunspor'un ve Yüksel beyin birlikte olması lazım, Yüksel bey bıraksın' demiyoruz. Eğer şartlar niyetler ciddiyse oturulur, konuşulur."

Kaynak: Halk Gazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 2022-09-21 17:31:59

Yüksel başkanım biz işimize bakalım biz sana güveniyoruz boş davul çalanlarla işimiz yok

Avatar
vatandaş 2022-09-22 09:00:13

Samsunspor şirketleşti ve Yılport Şirketine satıldı
Bu sayede borçları bitti kayyumdan çıktı.
Haberiniz yok sanırım.

Avatar
Cemalettin Özcan 2022-09-22 09:14:08

Sn.yorumcu D3de Samsun sporun sirketlestigini ve şirketin de sahibinin Yüksel Yıldırım olduğunu bilmiyorsanız birilerine sorun ve öğrenin.
Zamanında 80 milyon borcu üstüne alan Samsun da tek kişi oda sn Yıldırım'ın.Ister satar ister satmaz onun bileceği iştir

Avatar
Dede 2022-09-21 15:00:20

Samzunsporun tapusu sizdemi nasıl satıyorsunuz. Samsun spor samsunlunundur.bırakacaksanız bırakın rlki kayyum yönetimi bakarsın samsunu kendine getirir. İşe ysramaz transferleri seyşrcimi yapıyor. Prosedürü bilmem elkide satarsınız..

Avatar
dost 2022-09-22 08:39:02

tamamda başkan sen deyaptın devamlı para harcıyorsun sonuç yok o paraları yanında işçilere ver daha sevap alırsın

Avatar
Necmettin YOLCU 2022-09-22 15:38:29

İşi bilende konuşuyor bilmeyende.Bilet almakla SS yönetilmez.Böyle bir başkan bir daha bulunmaz.Lütfen susarak destek olalım