banner388

Samsunspor'dan beklenen o açıklama geldi... ÇAPA İLE YOLA DEVAM

Kırmızı beyazlı ekipten yapılan resmi açıklamada; 'Teknik Direktörümüze ve ekibine olan güvenimiz devam etmekte olup, teknik ekibin görevini sürdürmesi kararlaştırılmıştır' denildi. 5 maddelik yapılan açıklamada Samsunspor yönetimi, camiaya yine birliktelik mesajı verdı. 

Samsunspor'dan beklenen o açıklama geldi... ÇAPA İLE YOLA DEVAM

Kırmızı beyazlı ekipten yapılan resmi açıklamada; 'Teknik Direktörümüze ve ekibine olan güvenimiz devam etmekte olup, teknik ekibin görevini sürdürmesi kararlaştırılmıştır' denildi. 5 maddelik yapılan açıklamada Samsunspor yönetimi, camiaya yine birliktelik mesajı verdı. 

13 Nisan 2022 Çarşamba 15:50
Samsunspor'dan beklenen o açıklama geldi... ÇAPA İLE YOLA DEVAM

Samsunspor Haber - Samsunspor yönetimi sessizliğini bozdu. Manisa Futbol Kulübü yenilgisi sonrasında kamuoyunda dolaşan bazı iddialar üzerine açıklama yapan kırmızı beyazlı ekipte en çok merak edilen konu teknik direktör Fuat Çapa'nın takımda kalıp kalmayacağıydı. Samsunspor yönetimi, teknik direktör Fuat Çapa'ya güveninin sonsuz olduğunu ve yola devam edildiğini açıkladı. İşte kırmızı beyazlı ekipten yapılan 5 maddelik bilgilendirme metni; 

Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu, dün, 12 Nisan 2022 tarihinde Yüksel Yıldırım başkanlığında İstanbul’da toplanmıştır. Yönetim kurulu toplantısına, Teknik Direktörümüz Fuat Çapa, Soner Soykan, Veysel Bilen ve Batu Kaplan da katılmıştır. Gündemdeki gelişmeler değerlendirilmiş ve Yönetim Kurulumuz tarafından aşağıdaki kararlar alınmıştır.

1. Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu olarak, Teknik Direktörümüze ve ekibine olan güvenimiz devam etmekte olup, teknik ekibin görevini sürdürmesi kararlaştırılmıştır.
2. Her zaman vurguladığımız üzere, son düdük çalana kadar, matematiksel olarak play-off iddiamızı sürdürmeye devam edeceğiz. Bu konuda Yönetim Kurulumuz, İdari Ekibimiz ve Teknik Ekibimiz gerekli tedbirleri alarak çalışmalarını yürütecektir.
3. 17 Nisan’da oynanacak Eyüpspor maçı başta olmak üzere, kalan yedi maçımızı kazanmak için, oyuncularımızın görev ve sorumluluklarının bilinciyle hareket etmeleri istenmiş olup, kendilerine gerekli uyarılar yapılmıştır.
4. Başarının ekip çalışması ile mümkün olacağı bilinciyle, hemen herkesin üzerine düşeni fazlasıyla yapacağına olan inancımızı yinelemekteyiz. Aksi durumda çok daha radikal kararların alınması kaçınılmaz olacaktır.
5. Taraftarlarımızın haklı tepkilerini saygıyla karşılıyoruz. Onların üzüntülerini paylaşıyoruz. El ele, başarıya birlikte ulaşmak için, kulüp olarak her türlü fedakarlık yapılmaktadır ve takımımıza olan güven ve desteğin sezon sonuna kadar aynı şekilde sürdürülmesi kararlaştırılmıştır. Spor kamuoyuna saygıyla duyururuz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman 2022-04-13 23:46:45

Eğer Samsunspor yöneticilerden futboldan anlayan varsa ben hiç bir şey bilmiyorum.yahu bu çapa ile olmuyor.bu adamın bilgisi ,vizyonu yok.bu adam boş bir balon.samsunlulari üzmeye devam.bir yerde iyi oldu.bu gidiş le kimse maça gitmeyecek.

Avatar
samsunsporlu 2022-04-13 15:54:47

DAHADA MAÇA GELMEM oldu bitti

Avatar
baba samsun 2022-04-15 14:01:49

yönetim hoca hatta tüm takım gitsin kimse şanlı samsunsporumuzdan büyük değil kurtuluş ateşinin ruhunu bilmeyenin samsunsporda yeri yok

Avatar
Sadece Samsunspor 2022-04-13 16:50:27

Ümitler yıkıldı. Bu hafta %100 almamız gereken maç var.
Bir şans daha olabilir.
Eğer ne yapsak olmuyorsa; hocası ile oyuncu ile öze yani Samsun şehrine dönmek lazım.
Tazminat maddesi olmadığından Sakaryada haksızlığı uğrayan Ercüment-Kasım hoca ikilisi gelmesi kazım.
Para için değil ( tabiili hakkı verilmek üzere) şehir için çalışanlar gelmeli.
Son söz: Amatörede düşsek En büyük SAMSUNSPOR.

Avatar
samsunsporlu 2022-04-14 07:59:54

maçlarıda oturur kendiniz izlerrsınız

Avatar
Ali 2022-04-14 18:06:48

Ey daha ,eyi, eyi.cok gözel bu hoca eyi dir,eyi dir.bu sene duşmuyok daha ne ister.eyi eyi.bu ğoca gözel,çok gözel ha,daha ne istiyi yaaaaaaaaaaaa.

Avatar
Ali 2022-04-14 18:13:10

Hele bir bakın.ğoca guliyi eee daha e ister.yahu guliyi ha demekki bir bildiği vaadir.zeten bu sene duşmiyi.cok gözel, çok gözel.bu ğoca başka ğoca.

Avatar
Ömer YASİN 2022-04-14 18:56:10

40 bin zirlayan taraftarın olacağına
4 bin harbi taraftarın olsun