banner388

Samsunspor'da yaprak dökümü erken başladı... Devre bitmeden üç oyuncuyla yollar ayrıldı 

Spor Toto 1. Lig takımlarından Samsunspor’da devre arası transfer sezonu başlamadan 3 futbolcu ile yollar ayrıldı, 1 futbolcunun da ayrılması gündemde.  

Samsunspor'da yaprak dökümü erken başladı... Devre bitmeden üç oyuncuyla yollar ayrıldı 

Spor Toto 1. Lig takımlarından Samsunspor’da devre arası transfer sezonu başlamadan 3 futbolcu ile yollar ayrıldı, 1 futbolcunun da ayrılması gündemde.  

24 Aralık 2021 Cuma 12:50
Samsunspor'da yaprak dökümü erken başladı... Devre bitmeden üç oyuncuyla yollar ayrıldı 

Samsunspor Haber - Sezona transfer şampiyonu olarak giren Samsunspor kadrosuna 23 yeni isim katmış, 24 oyuncu ile de yollarını ayırmıştı. Sezon başı transfer edilen Esin Hakaj ve Brahim Darri ise 1 dakika bile Samsunspor forması giymeden yollar ayrılmıştı. Kırmızı-beyazlı ekipte daha sezon devam ederken ilk önce deneyimli forvet Mehmet Akyüz ile yollar ayrıldı. Daha sonra ofansif orta saha Gökhan Karadeniz ile yollar ayrılırken son olarak da defans oyuncusu Barış Başdaş ile yollar ayrılmıştı. 

HASAN KILIÇ'TA GİDECEK 

Kırmızı-beyazlı ekipte devre arası gelmeden yolların ayrıldığı Mehmet Akyüz 7 lig maçında 254 dakika süre alıp gol atamadı. Gökhan Karadeniz 5 lig maçında 253 dakika oynayıp gol atamadı ve Barış Başdaş ise 6 lig maçında 285 dakika oynayıp, skor katkısı yapamadı. Deneyimli orta saha oyuncusu Hasan Kılıç, 14 maçta 1236 dakika süre alıp 3 gol, 2 asist katkısı verdi. Karadeniz temsilcisinde orta saha oyuncusu Hasan Kılıç’ın da mutsuz olduğu ve takımdan ayrılacağı konuşuluyor. 

KİMLER TRANSFER EDİLMİŞTİ ? 

Samsunspor, bu transfer sezonunda Konyaspor’dan orta saha Ismael Diomande, Fatih Karagümrük’ten kaleci Aykut Özer, Adana Demirspor’dan Hasan Kılıç ve Mehmet Akyüz, FK Partizani’den forvet Eraldo Çinari, Etimesgut Belediyespor’dan sol bek Hüseyin Öztürk, Büyükşehir Belediye Erzurumspor’dan Brahim Darri (Denizlispor’a transfer oldu), Eyüpspor’dan kaleci Alp Tutar, Ankara Keçiörengücü’nden sol bek Soner Gönül, Bursa Yıldırımspor’dan sol açık Furkan Fehmi Güneş (Kırklarelispor’a kiralandı), Ankaraspor’dan sağ bek Ali Ülgen, B.B. Erzurumspor’dan Osman Çelik, FK Partizani’den sol bek Esin Hakaj (Vllaznia’ya transfer oldu), Hannover 96’dan stoper Barış Başdaş, Sivasspor’dan sağ bek Alaaddin Okumuş, Standart Liege’den orta saha Semih Altıkulaç, O. Lyon’dan sol bek Melih Altıkulaç, Herta Berlin’den orta saha oyuncusu Cihan Kahraman, Kayserispor’dan sağ kanat oyuncusu Melih Okutan, FC Napredak Krusevac forması giyen Sırp santrafor Alen Melunovic, Yeni Malatyaspor’dan hücum oyuncusu Moryke Fofana, Karacabey Belediyespor’dan stoper Berk Taşkın ve Acedemie Sainte Maria’dan forvet Edhadj Bah'ı transfer etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HAKAN 2021-12-24 15:37:49

takımın en iyilerinden olan osmanı da gönderin bayağı rakip ataklarını engelliyor yaramaz çocuk!!! BAŞKANIN YÖNTEMİ BELLİ OLDU...

Avatar
Mutlu 2021-12-24 13:58:40

Bu tansferlerin icin de en iy si Moryke Fofana, gerisi bos.

Avatar
Hüseyin 2021-12-24 21:50:05

Hee hee en iyi transfer fofana o da son 15 dk oynuyor

Avatar
Osman Gadiş 2021-12-25 06:22:48

Takım bir kaç mac güzel oynayınca,artık yeter affedeyim de bu sene yüzleri gülsün dedim,iki hafta daha iyi oynadıktan sonra sanki "Bizim cezamız henüz bitmedi "der gibi önce bolu ya takıldılar,sonrada Istanbulspor önünde özellikle son 20 dakika adeta dayak yediler.Bu kadar aciz bir mücadele olurmu.Valla benden bu kadar bu oyunla bırakın ilk 2 yi ilk 6 bile zor.

Avatar
Özdemur mercankata 2021-12-25 08:43:52

Senin işine yaramayan oyuncuyu neden alırsın.sen bunları önceden izlemedinizmi.boşa kürek çekiyor.

Avatar
Cemalettin Özcan 2021-12-25 12:40:24

Yorumcu Sn.Hakan Başkana neden sitemlisin anlamadım.Adam yoktan bir Samsunspor yarattı.Su an 1.ligde isek onun sayesindedir.Yoksa borç batagindan Amatöre giderdik.
Osman i neden göndersin ki?Samsunsporu takip ediyorsan o gidenlerin neden gittiğini anlarsın.
Anlaşılmayan tek konu Hasan dir.InsAllah onun da bir nedeni vardır.
Yapıcı olalım lütfen.

Avatar
Berkan 2021-12-25 13:51:51

Gönderdikleri topçulara verdikleri parayı bir tek rodallegaya verselerdi şimdi uzak ara liderdik bu iş sadece para işi değil akıl işi

Avatar
TÜRK 2021-12-25 23:47:45

TRANSFER EDİLEN TOPCULAR HANGİ TAKIMLARDAN GELMİŞ BAKMAK LAZIM.
HASAN KILIÇ,MEHMET AKYÜZ ÜN ADANA DEMİRDE OYNADIKLARI FUTBOLUN YARISINI OYNADIKLARONA İNANMIYORUM.
DİĞER YAPILAN TRANSFER LER İSE HEP ALT LİG TAKIMLARINDAN VASAT TOPCULAR. OYSA PARA SIKINTISINI BAŞKAN SAYESİNDE AŞMIŞ BİR SAMSUN SPOR ŞÖYLE İYİ KALİTELİ FORVETLER ALSA TÜM TAKIMLARI EZE EZE GİTSEK. ŞAMPİYON OLUNDUĞUNDA O TOPCULARIN MASRAFLARI ÇIKAR ZATEN.15 TANE VASAT TOPCU ALACAĞINA 2 TANE EDERİ OLAN TOPCU OLSA BİZ ŞUAN AÇIK ARA LİĞDERDİK.BENCE GEÇEN SENEKİ KADRO DAHA VERİMLİ İDİ. KOÇERİ NİYE YOLLADILAR HALA ANLAMIŞ DEĞİLİM. İNŞALLAH SONU HAYIRLI OLUR DA.VERİLEN EMEKLER BOŞA GİTMEZ. İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE HER ZAMAN BÜYÜK SAMSUN SPOR LU YUZ.