banner388

Samsunspor'da yabancı futbolcu çıkmazı...  GELEN ÇOK  GİDEN YOK 

Yönetim tarafından kendilerine takım bulmaları istenen Vukan Savicevic ve Sheldon Bateua'nun durumu belirsizliğini korurken; Tomane'nin ise Erciyes kampı sonunda takımdan ayrılması gündeme geldi.  

Samsunspor'da yabancı futbolcu çıkmazı...  GELEN ÇOK  GİDEN YOK 

Yönetim tarafından kendilerine takım bulmaları istenen Vukan Savicevic ve Sheldon Bateua'nun durumu belirsizliğini korurken; Tomane'nin ise Erciyes kampı sonunda takımdan ayrılması gündeme geldi.  

02 Temmuz 2022 Cumartesi 12:33
Samsunspor'da yabancı futbolcu çıkmazı...   GELEN ÇOK  GİDEN YOK 

Samsunspor Haber - Samsunspor'un yeni sezonda kadroda düşünmediği yabancı oyuncuların durumu belirsizliğini koruyor. Yönetim tarafından kadroda düşünülmedikleri ve kendilerine takım bulmaları istenen Vukan Savicevic, Bah, Çinari ve Sheldon Bateua bireysel olarak antrenmanlarını sürdürüyor. Öte yandan  Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan, transfer dönemini yabancı santrafor ve 10 numara ile yerli sağ bekle bitirmeyi planladıklarını açıklamıştı. 

ŞU ANA KADAR AYRILAN OLMADI 

Bu açıklamaların ardından gözler durumu merak konusu olan Mendes Tomane'ye çevrildi. Tomane'nin gitmesine kesin gözle bakılırken, yurt dışından ve yurt içinden gelen tekliflerin değerlendirildiği öğrenildi. Öte yandan sözleşmeleri devam eden yabancı isimlerden Savicevic, Sheldon, Çinari ve Bah'a da gelen teklifler değerlendiriliyor. Savicevic'in yurt dışında bazı kulüplerle temas halinde ve her an ayrılık gerçekleşebilir. Ayrılık süreci 'sancılı' olan Sheldon Bateau ise yönetimle sözleşmesinin feshi konusunda görüşmelerini sürdürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsunsporlu 2022-07-02 13:40:49

Tomane alternatif bir forvet olarak kesinlikle kalmalı.zaten en büyük sıkıntı forvet hattında.Saviçeviç ile sheldon gitsin

Avatar
Metin 2022-07-02 12:37:06

Yüksel Ağanın çiftliği gibi görüyorlar Samsunsporu niye gitsinler.Alanlar aldıranlar olduğu sürece bunlar hep olacak.

Avatar
Cemalettin Özcan 2022-07-02 13:51:43

Tomane hariç diğer yabancılar gönderilsin.

Avatar
Emin Gaffar 2022-07-02 14:33:26

“Giden yok” diye bir şey söylenemez. Parasını verince sözleşmesi tek taraflı fesih edilir. Parasal maliyet azaltılmaya çalışılıyor belli ki.

Avatar
Samsunlu 2022-07-02 22:58:06

Tomane giderse takım yarı gücünü kaybeder gelecek olan Tomane den daha iyi olamaz iyi olsa Türkiye 1 ligine gelmez. Tomane ye top gelmediği halde üstelik savunmadan top çıkarttığı halde 10 gol attı. İyi kullanarak enaz 20 gole ulaşır.

Avatar
Devrim Alptekin AbdülHamit 2022-07-02 15:33:09

Geçen yıl bir iddianız yokken bi sıradan futbolcuları almayacaktını ki bu sıkıntıları şimdi yaşamazdınız. Madem aldınız o zaman gitmeyeni göndermeyeceksiniz, bu adamları bir şekilde oynatıp verim elde edeceksiniz, icabında mevkilerini değiştirin. Bunu hocaya anlatın. Sağ bek ve 10 numaraya da YERLİ alın,size Bir sürü isim sayabilirim. Sonra yabancıları göndermek zor oluyor

Avatar
HATKO 2022-07-03 00:24:33

Tomene kalmalı

Avatar
Birol TUNA 2022-07-02 23:36:14

Halâ ders alınmayan transfer çıkmazları... Sözleşmeleri 1+1 yapın, sene sonu karar verin.