banner388

Samsunspor'da şok istifa

Samsunspor istifa haberiyle sarsıldı. Samsunspor Kulubü Yönetim Kurulu Üyesi noter aracılığıyla istifa eti

Samsunspor'da şok istifa

Samsunspor istifa haberiyle sarsıldı. Samsunspor Kulubü Yönetim Kurulu Üyesi noter aracılığıyla istifa eti

21 Ağustos 2017 Pazartesi 15:52
Samsunspor'da şok istifa

Samsunspor haber - Samsunspor Kulubü Yönetim Kurulu Üyesi Av. Serdar Ölmez'in, 29 Haziran Günü noter aracılığıyla istifa ettiği öğrenildi.


Av. Serdar Ölmez tarafından yapılan açıklama şu şekilde: Samsunspor Kulübü Olağan Genel Kurulu’nda Başkan seçilen Sayın Erkut TUTU ile birlikte yönetim kurulu listesinde yer aldığımı, genel kuruldan birkaç gün sonra öğrendim. Tevdi edilen bu görev, ailem ve şahsım için oldukça kıymetli olmasın rağmen, 29.06.2017 tarihinde Beyoğlu 25. Noterliği’nden gönderdiğim şu beyan ile istifamı sundum; “Kulübünüzce teveccüh gösterilip yönetim kurulu üyesi olarak görev almam istenmişse de yoğun mesleki ve ticari işlerim nedeni ile samimi ve içten onur duymama rağmen bu görevi kabul edemeyeceğimi üzülerek bildiririm. Gelecekte uygun zamanda her zaman çalışmak arzusunda olduğumu bilmenizi ister, makul mazeretimin kabulü ile tevdi edilen tüm görevlerimden affımı ve istifamı sunarım. “ Samsunspor Kulübü Yönetim Kurulu üyeliğinden seçildikten 4 gün sonra yaklaşık 1,5 ay önce istifa ettiğim hususunu da kamuoyunun bilgisine sunarım.


Saygılarımla.


Av. Serdar ÖLMEZ


Kaynak: Haber Gazetesi
 

Son Güncelleme: 21.08.2017 16:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.