banner388

Samsunspor'da şimdi ne olacak?

 Ligin bitimine 7 hafta kala ilk iki hedefinden tamamen kopan; play off umutlarını ise büyük mucizelere bırakan Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım'ın nasıl bir hamle yapacağı büyük merak konusu oldu. 

Samsunspor'da şimdi ne olacak?

 Ligin bitimine 7 hafta kala ilk iki hedefinden tamamen kopan; play off umutlarını ise büyük mucizelere bırakan Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım'ın nasıl bir hamle yapacağı büyük merak konusu oldu. 

11 Nisan 2022 Pazartesi 10:05
Samsunspor'da şimdi ne olacak?

Samsunspor Haber - Samsunspor'da Süper Lig umutlarını yine seneye kaldı. Özellikle son iki haftada alınan Bandırmaspor ve sonrasında Manisa Futbol Kulübü mağlubiyetleri kırmızı beyazlı ekibi puan sıralamasında play off'un dışında bıraktı. Matematiksel şansının devam etmesine rağmen takımda yaşanan büyük düşüş camiada güven eksikliğine yol açarken; Manisa deplasmanına giden taraftarlar, maç sonrası Samsunsporlu futbolculara büyük tepki gösterdiler. 

SESSİZLİK HAKİM 

Kırmızı beyazlı taraftarlar, aralarında şimdi ne olacak sorusunu sormaya başladı. Ligin bitimine 7 hafta kala ilk iki hedefinden tamamen kopan; play off umutlarını ise büyük mucizelere bırakan Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım'ın nasıl bir hamle yapacağı büyük merak konusu oldu. Yeni sezon için kadro planlamasının bu hafta itibariyle başlayacağı konuşulurken; yine Başkan Yıldırım ve kurmaylarının önümüzdeki günlerde İstanbul'da bir araya gelerek yapacakları adımları planlayacağı konuşuluyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsunsporlu 2022-04-11 10:37:17

öncelikle hoca gitmeli

Avatar
gürol 2022-04-11 11:34:35

ne olacak ki aynı partallara devam nasıl olsa her defasın da yutuluyor bu yalanlar. bir alt lige düşmezsek başarıdır. gerisi yalan palavra daha yutmayın bu palavraları

Avatar
Samsunlu 2022-04-12 07:34:26

Samsunu, Samsunun gencleri kurtarir.fazla profesyonellik bu topraklarda tutmaz. paf dan cikarin yeni gencler bak fark yaratmiolarmi takimda gor o zaman

Avatar
CANBULAT 2022-04-11 10:22:24

MAÇ BAŞLAMADAN İSTİKLAL MARŞI OKUNURKEN KIRMIZI KOLTUKTA OTURANLAR HESAP VERECEK!!HERŞEYİ TARAFTAR YÖNETİM DÜŞÜNMEK ZORUNDA DEĞİL..

Avatar
nesatk 2022-04-11 10:36:04

Yapacak tek şey car. Play-off a kalamayacağız, küme de düşmeyiz. Başta hoca olmak üzere Yasin, tomane, tello, kayamba olmak üzere takıma katkısı olmayan oyuncularla yolları ayırmak. Osman, yumus emre ve faydalı olabilecek futbolcuları dağıtmadan gelecek yılın uygun transfer çalışmalarına bugün başlamak. Hayal görmeyelim. Süper lig hayaldi, bitti.

Avatar
ÇETİN 2022-04-11 11:18:31

Can sıkmaya gerek yok.. İlk 10 bize yeter.. Fazla istekler... ve hayal kırıklığı.. İnsanı hasta eder... ilk 10 bize yer... Gücümüz bu... elden ne gelir...kımızı beyaz.. Sevdası bize yeter...

Avatar
Osman 2022-04-11 16:22:51

Yahu şimdi ne olacak diyorlar.play of 10 takıma cikarilacak olur biter.korkarim ilk 10 da göremeyiz.velhasil bir hal çaresine bakılır.fazla kafayı takmayalim

Avatar
ASLAN ASLAN 2022-04-11 16:33:07

ne hamlesi kaldı ki. U19 ÇIKSIN OYNASIN . BAŞKAN SENEYE BAKSIN ARTIK.