banner388

Samsunspor'da oyuncu izleme ekibi mesaiye başladı! Listede çok değerli isimler var 

Türkiye liglerinde adeta maçtan maça koşan teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın oyuncu izleme ekibi, önceden belirlenen isimleri çıplak gözle takip ederek gerekli analizleri çıkarıyor. 

Samsunspor'da oyuncu izleme ekibi mesaiye başladı! Listede çok değerli isimler var 

Türkiye liglerinde adeta maçtan maça koşan teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın oyuncu izleme ekibi, önceden belirlenen isimleri çıplak gözle takip ederek gerekli analizleri çıkarıyor. 

09 Mart 2020 Pazartesi 15:47
Samsunspor'da oyuncu izleme ekibi mesaiye başladı!  Listede çok değerli isimler var 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da scout ekibinde hareketli günler başladı. Sezon sonunun yaklaşmasıyla beraber yapılacak transferler için TFF Birinci ve Süper Lig'de oyuncu izleyen scout ekibinin hedefinde önemli oyuncuların olduğu öğrenildi. Türkiye liglerinde adeta maçtan maça koşan teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın oyuncu izleme ekibi, önceden belirlenen isimleri çıplak gözle takip ederek gerekli analizleri çıkarıyor. 

SÜPER LİG'DE TARANIYOR 

Sezon sonuna kadar devam edecek izleme programlarının sonunda tüm veriler teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile paylaşılacak. Özellikle yabancı oyuncu transferlerinin yurt içinden mi yoksa Avrupa'dan mı olacağı konusunda son kararı yönetim kurulu ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam verecek. Kırmızı beyazlı ekibin yapılacak nokta transferlerle seneye büyük ölçüde yer alacağı TFF Birinci Ligi'nden direkt olarak Süper Lig'e çıkması planlanıyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporSamsun Transfer
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa koç 2020-03-10 22:23:45

Bir trabzonsporlu olarak samsun sporun şampiyonluğunu şimdiden kutluyorum. Yeri süper ligtir samsun sporun.

Avatar
Aramaya gerek yok . Porto kulubu kardeş kulubumuz. 2020-03-09 22:15:58

Porto kulubu bize birezilyadan 5 tane aslan gibi topçu gonderir. Yuksel baskan porto kulubunden 1 yillik kiralik 5 topcu alir gelir. Bonservis vermeye gerek yok. Bir sol bek bir sağ bek iki merkez orta saha ve bir uzun boylu santrafor yabanci şart. Diger yerlere 4 beş yerli transfer şart.

Avatar
Atıla başaran 2020-03-09 22:40:36

Ertuğrul hocamız vede büyük başkanımız gerekeni yapacaklardır buna tüm kalbimle inanıyorum Allah nasip ederse bu ligdede bir sezon misafir olacağız adım adım bir üst lige super lige

Avatar
Necat zengin 2020-03-09 21:49:55

İnşAllah şampyon olacağız bu sene..gelecek sezonun yeni kadrosu kurulmak üzere sıcaout ekipleri futbolcu

Avatar
Necat 2020-03-09 21:54:50

Gelecek sezonun kadrosu şimdiden araştrılıyor ama fazla afrika kökenli futbolculardan uzak durulmalı alınmamalı bence çünki görgüsüz ahlaksız oluyorlar aç gözlüler

Avatar
Yusu uzun 2020-03-12 04:08:21

Fazla transfere gerk yok agrikadan oyuncak alınmasın enfazla 1 işi çok sert oynuyorlar yerli oyuncak bakılsın hocaya güveniyoruz alt yapıdan en 2 oyucu kadroda olsun