banner388

Samsunspor'da Önder Özen şoku

Samsunspor'a Önder Özen'den kötü haber geldi. Sportif direktörlük için görüşülen Özen ile anlaşma sağlanamadı.

Samsunspor'da Önder Özen şoku

Samsunspor'a Önder Özen'den kötü haber geldi. Sportif direktörlük için görüşülen Özen ile anlaşma sağlanamadı.

10 Haziran 2018 Pazar 13:26
Samsunspor'da Önder Özen şoku

Bu sezon TFF 2. Lig'de mücadele edecek olan Samsunspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. İsmail Uyanık'ın Başkanlık görevine geldiği Samsunspor'da gözler teknik yapılanmaya çevrilmiş durumda. Sportif direktörlük konusunda Önder Özen ile görüşen kırmızı beyazlı ekibe kötü haber geldi. Özen ile ailevi nedenlerden dolayı anlaşma sağlanamadı.

Samsunspor cephesinden konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Bilgi ve deneyimleriyle futbol dünyamızda önemli bir yeri olan Sayın Önder Özen ile sportif direktör olarak çalışma arzumuz, kendisinin ailevi nedenlerinden dolayı gerçekleşememiştir. Sıcak ve dostane ortamında yapılan temaslardan bu nedenle sonuç alınamaması bizi olduğu kadar, sayın Özen'i de üzmüştür. Kendisine bundan sonraki yaşamında başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Son Güncelleme: 11.06.2018 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muharrem ASLAN 2018-06-10 13:36:07

Keşke biraz daha ikna edici ve ısrarcı olsaydık.Ailesiylede birebir görüşmeler yapabilseydik.gerçektende Klubumuzu çağdaş bir seviyeye getirebilecek bir insandı.

Avatar
Cemalettin Özcan 2018-06-10 15:33:48

Samsun da Önder Özen fen çok daha değerli futbol hocaları vardır.Neden bunlarla uğraşıyorlar acaba?Samsunun Evlatlarına guvenmiyormusunuz?