banner388

Samsunspor'da kadro sil baştan

Yılport Samsunspor teknik direktörü İsmet Taşdemir'in forvet hattının dışındaki diğer bölgelerde büyük bir değişime gideceği muhtemel. Samet Asatekin, Bahattin Köse ve Yılmaz Özeren gibi isimler Pazar günü büyük olasılıkla kızağa çekilecek.

Samsunspor'da kadro sil baştan

Yılport Samsunspor teknik direktörü İsmet Taşdemir'in forvet hattının dışındaki diğer bölgelerde büyük bir değişime gideceği muhtemel. Samet Asatekin, Bahattin Köse ve Yılmaz Özeren gibi isimler Pazar günü büyük olasılıkla kızağa çekilecek.

08 Şubat 2019 Cuma 09:51
Samsunspor'da kadro sil baştan

Yılport Samsunspor'da teknik direktör İsmet Taşdemir, Pazar günü oynanacak Eyüpspor karşılaşmasında Samet Asatekin, Erhan Şentürk, Bahattin Köse, Yılmaz Özeren gibi isimleri kulübeye çekecek. Kırmızı beyazlı ekibin tecrübeli teknik direktörü Taşdemir'in uzun bir aradan sonra Furkan Köse, Enes İslam İlkin, Onur Eriş ve yeni transfer Cenk Kaplan'ı Eyüpspor karşılaşmasında ilk 11'de sahaya sürmesi bekleniyor. Taşdemir'in özellikle genç oyuncularıyla yakından ilgilenmesi ise dikkatlerden kaçmadı. 

OLMASI GEREKENİ YAPACAK

Kırmızı beyazlı ekibin 21.haftada sahasında oynayacağı Eyüpspor karşılaşmasına kalede Furkan Köse, savunmada Aytaç Sulu, Cenk Kaplan, Erhan Kartal ve İshak Doğan dörtlüsü yer alırken hemen önlerinde Savaş Yılmaz, Oğuz Gürbulak, Enes İslam, İlyas Kubilay ve Onur Eriş ve ileri de ise Abdülkadir Özgen ilk 11'i çıkması bekleniyor. Yılport Samsunspor teknik direktörü İsmet Taşdemlr, bu kadro ile sahada yeterince mücadele etmeyenlerin bu takımda yer alamayacağı mesajını da oyuncularına vermiş oldu.

İşte Muhtemel 11

  • FURKAN 
  • AYTAÇ 
  • CENK
  • ERHAN 
  • İSHAK 
  • SAVAŞ 
  • OĞUZ 
  • ONUR 
  • ENES 
  • İLYAS 
  • ABDÜLKADİR

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yankı 2019-02-08 10:04:27

İkinci yarı başında kazanan kadroyu bozmak takviyeleri oynatmak en büyük hataydı.
Takviyelerinde uyum sorunları olduğu aşikar.Zaman içerisinde oturacak ama çokta puan kaybetmemiş oluruz inşaAllah. Bir diğer konu isi Furkan Köse.Hocam sakına sakın oynatma gerekirse Erbaa'dan gelen kaleciyi koy.

Avatar
aykutsoner55 2019-02-08 10:12:02

1 FURKAN'I ALMA
2 AYTAÇ'I ALMA
3 OĞUZ'U AL
4 ERHAN'I ALMA

Avatar
kavakli 2019-02-08 10:12:02

gümüşhane maçında taner in başını yiyen enes oldu sen hala enes oynatacak diyosun ismetinde basını yer bu cocuk

Avatar
gürkan 2019-02-08 10:41:18

Enes çok yanlış bir tercih olur Samet takımın en iyi oyuncularından biri ve sahada kaldığı sürelerde elinden geleni yapan bir oyuncu. Ramazan ve Erhan Şentürk'te her zaman bir şekilde oyunda olmalılar münkün mertebe kadrodaki tüm oyunculardan faydalanmak en doğrusu. Ancak Enes'in kendisini iyice toparlaması özellikle de mental anlamda kendine çeki düzen vermesi şart.

Avatar
Recep 2019-02-08 10:49:06

Kalecimiz Ahmet Altın iyiydi o neden kadro dışı onu anlamadım.

Avatar
burak 2019-02-08 10:18:29

Kesinlikle kim olursa olsun oynamayan oyuncu kadro dışı bırakılmalı . yoksa Bu kadar sabrın sonu iyi olmayabilir .Kimse bulunmaz hint kumaşı değil . Futbolculara güzel cezalar verilmeli ki nerde olduklarını unutmasınlar ..

Avatar
nesatk 2019-02-08 10:30:35

İsmi geçen futbolcular form olarak düşüş yaşadıkları görünüyor. Özellikle samet de çok fazla form düşüklüğü var. Ama özellikle kaleci tercihinde dikkatli olması gerekir.

Avatar
Düşün-(ü)-yorum 2019-02-08 10:41:59

Elbette en iyisini kıymetli İsmet hocamız bilir lakin; geçmiş dönemde klube yıkım veren oyuncuları kadroya almak ne bileyim pek akıl karı değil. Tokattan kaleci aldık Rahmetli Abdullah Ağabey'in Oğlu Nurullah Kardeşimizi ,hala furkan ısrarı ne diye? Geçen sene boşa beleşe yenen goller canımızı çok yaktı aman diyeyim. Yoğurdu üflemek zorunda kalmayalım