banner388

Samsunspor'da Ertuğrul Sağlam Sesleri!

Samsunspor'da gündem Taner Taşkın. Taner Taşkın gidecek mi kalacak mı tartışmaları devam ederken Samsunspor'un eski futbolcusu başarılı teknik adam Ertuğrul Sağlam ile görüşmelere başlandığı iddia edildi.

Samsunspor'da Ertuğrul Sağlam Sesleri!

Samsunspor'da gündem Taner Taşkın. Taner Taşkın gidecek mi kalacak mı tartışmaları devam ederken Samsunspor'un eski futbolcusu başarılı teknik adam Ertuğrul Sağlam ile görüşmelere başlandığı iddia edildi.

24 Ocak 2019 Perşembe 12:50
Samsunspor'da Ertuğrul Sağlam Sesleri!

TFF 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Samsunspor'da gündem teknik direktör Taner Taşkın. Devre arasında iddialı transferler yapan ve ligde ikinci yarının ilk maçı olan Amedspor karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Samsunspor sahadan 3-2'lik skorla mağlup ayrıldı.

Amedspor yenilgisinin ardından taraftarın istifaya davet ettiği Taner Taşkın yaptığı açıklamada, "Buraya ben İsmail Uyanık’ın bir telefonuyla geldim. Yine onun küçük bir imasıyla da ayrılabilirim. Birilerinin söylemesiyle ben istifa etmiyorum. Eğer başkandan böyle bir talep gelirse seve seve kabul ederim" ifadelerini kullanmıştı.

Taner Taşkın gidecek mi kalacak mı tartışmaları devam ederken gündemdeki isim Samsunspor'un eski futbolcusu başarılı teknik adam Ertuğrul Sağlam. Yönetimin Ertuğrul Sağlam'ı Samsunspor'un teknik direktörü olması konusunda ikna çalışmalarını sürdürdüğü iddia edildi.

Son Güncelleme: 24.01.2019 18:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yusuf Ziya Akdemir 2019-01-24 13:24:27

Yanlış bir düşünce son zamanlarda gittiği hiçbir takımda başarısı yok SamsunSporun en ihtiyacı olduğu zamanlarda gelmedi hatta İran takımıyla anlaştı buraya gelmemek için

Avatar
Mustafa 2019-01-24 16:35:39

Ne olacak Ertuğrul Sağlam'ın elinde sihirli sopa var da onu tüm takımın üstüne değdirince Barcelona'ya mı dönüşecek takım. Arkadaşlar duygusal olarak verilen kararlar her zaman mağduriyetler doğurur. Takım iyi yolda kimse alın siz şampiyon olun biz yolunuzdan çekilelim demeyecek o yüzden bu sorunlar bu tür yaklaşımlarla değil başta yönetime güvenerek, teknik kadro ve oyunculara da destek olarak üstesinden gelinebilir. Ancak biz her olumsuzlukta hep "hoca istifa etsin" "yönetim istifa etsin" "futbolcu ...sin gitsin" dedik durduk ve geldiğimiz nokta ortada. Herkes başarı istiyor ancak bir türlü gelmiyorsa demek ki bizlerin de gösterdiğimiz davranış şekillerinde hatalar var. O yüzden yönetime sonuna kadar destek. Çok iyi bir yönetimimiz var lütfen bunun değerini bilelim. Yoksa sonumuz yok oluştur.

Avatar
DFGDFD 2019-01-24 13:32:42

BU TARAFTAR SENİ YOK EDER TANER TAŞKIN

Avatar
Adem 2019-01-24 17:07:29

Ne olacak Ertugrul gelecek şampiyonluk mu gelecek İsmail uyanık ve ekibi varken hayal kardeşim hayal bu sene takım bu haldeyse bunun vebalı uyanık ve Ekibinindir ben Yüksel Yıldırım’ın yerinde olsam hocayla beraber uyanık ve yönetimi ni şikecileri alkolükleri külünden kovarım geç olmadan yoksa kimsenin bu kadar imkanla parayla klübü bu hale getirmeye hakkı yok

Avatar
ali er 2019-01-24 20:11:57

bence gelmez gelse idi hiç düşünmeden kabul eder ve dün açıklanırdı ertuğrul çok değişti samsundaki eski samimi dostlarına bile telefon açmıyormuş bunu çok samimi 2 arkadaşından biliyorum.

Avatar
Hibu 2019-01-24 13:40:26

Hadi inşAllah diyelim

Avatar
Hasan Mete 2019-01-24 14:40:04

Ertuğrul Sağlam gelmeli takımı bir üst Lige çıkarmalı ordan Süper Lige çıkarız.Takımda oyuncu bazında bazı sorunlar var. Bazı oyuncular varki verilen şansı iyi kullanmıyor bunlar hala yürekten oynamıyorlar oynar gibi yapıp bazı maçlarda yaptıkları hatalar çok pahalıya mal oluyor.Kulupte futboldan anlayan eski oyuncu menejer bolluğundan geçilmiyor bunlarda oyuncuların hatalarını takımda hala bir sistemin olmadığını oyuncuların sahada takım halinde savaşmadığını görüyor ve hep birlikte göz yumuyorlar.Kulupte bazı tedbirler alınmalı bazı oyuncuların hemen gönderilmesi veya kiraya verilmesi gerekiyor. Gurubumuzda diğer adaylara bakın hepsi takım oyunu oynuyor bizdekilerin çoğu artis aldıkları paraların hakkını veremiyorlar.Samsunspor kulubu tam bir İsmail ağa çiftliği olmuş.

Avatar
Metin 2019-01-24 14:51:00

Bu Ertuğrul Sağlam Gümüşhaneden hemşerimizdir.Ayrıca Samsun eniştesi ve Samsunsporlu olduğunu hepimiz biliyoruz.Gelirse süper olur.Son yıllarda Samsuna mesafeli ve gelmeyi ağırdan alabilir.Samsunu ve Samsunsporu seviyorsa kapris yapmamalı paraya ihtiyacı yok ama Samsun mutlaka hak ettiği parayı verecektir