banner388

Samsunspor'da Erhan Kartal sesleri

Adana Demirsporlu Erhan Kartal’ın menajeri Nuri Asan Tesisleri’ne gelerek transfer görüşmesi yaptı.

Samsunspor'da Erhan Kartal sesleri

Adana Demirsporlu Erhan Kartal’ın menajeri Nuri Asan Tesisleri’ne gelerek transfer görüşmesi yaptı.

27 Haziran 2018 Çarşamba 22:47
Samsunspor'da Erhan Kartal sesleri

Samsunspor’da Erhan Kartal sesleri. Geçen sezon 33 maçta Adana Demirspor’un formasını giyen savunma oyuncusu ile temas kuruldu. 25 yaşındaki oyuncunun menajeri Samsun’a geldi ve transferden sorumlu yöneticilerle görüşme gerçekleştirdi. Tarafların tekrar bir araya geleceği, transferle ilgili detayları konuşacakları öğrenildi. 

YARIN NETLİK KAZANACAK

Transferin yarın yapılacak son görüşmeden sonra netlik kazanacağı açıklandı. Denizlispor, Kasımpaşa, Şanlıurfaspor, Aytemiz Alanyaspor, Gazişehir Gaziantepspor takımlarında da forma giyen defans oyuncusunun şartlarda anlaşılması halinde Samsunspor forması giymeye sıcak baktığı belirtildi.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veysel Sarı 2018-06-28 08:57:51

çok iyi bir oyuncu alınırsa faydalı olur.Transferler yapılırken uzun süre yan yana oynayacak 2.ligde ve gelecek sezonda 1.ligde direk oynayacak oyuncular alınmalı hala çok etkili nokta olacak transferleri henüz göremedik kaleci ,ortasaha forfet çok etkili kaliteli isimler kesin alınmalı alınamassa 2.ligden bile çıkamaya biliriz.

Avatar
samsun5555 2018-06-28 09:38:32

iki forvet bir kaleci alın...