banner388

Samsunspor'da büyük revizyon 

İlk üç haftalık periyotta takım kalitesinden uzak aynı oranda şok saha sonuçları nedeniyle zirveden koptu kopacak olan Samsunspor'da teknik direktör Taner Taşkın, Eyüpspor karşılaşmasına çok farklı bir on bir ile çıkmanın hesaplarını yapıyor. 

Samsunspor'da büyük revizyon 

İlk üç haftalık periyotta takım kalitesinden uzak aynı oranda şok saha sonuçları nedeniyle zirveden koptu kopacak olan Samsunspor'da teknik direktör Taner Taşkın, Eyüpspor karşılaşmasına çok farklı bir on bir ile çıkmanın hesaplarını yapıyor. 

20 Eylül 2018 Perşembe 09:38
Samsunspor'da büyük revizyon 

Samsunspor Haber - Samsunspor direktörü Taner Taşkın, Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Eyüpspor karşılaşmasında kadroda revizyona gidecek. İlk üç haftalık periyotta takım kalitesinden uzak bir görüntü sergileyen bunun yanı sıra kaybedilen şok puanlarla zirveden koptu kopacak olan Samsunspor'da teknik direktör Taner Taşkın, Eyüpspor karşılaşmasına çok farklı bir onbir ile çıkmanın hesaplarını yapıyor. 

OYNAMAYANLARA ŞANS VERECEK

Bugüne kadar takımda forma şansı bulamayan Oğuz Gürbulak, Erkam Reşmen gibi isimlerin bu maçta sahada olacağı öğrenilirken; son oynanan Sancaktepe Belediyespor karşılaşmasında 18'e dahi giremeyen Çağrı Ortakaya ile birlikte Ramazan Çevik'in de yine İstanbul deplasmanında formayı giyeceği öne sürüldü. Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taşkın'ın da hafta başından bu yana yapılan çalışmalarda forma giyemeyen oyunculara yakın ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 20.09.2018 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veysel Sarı 2018-09-20 10:39:45

Taner Hoca malesef bu güne kadar takıma faydalı olamadı bu sahadaki oyundan belli alınan oyuncular mevkilerinin en iyisi diye alındı ama sahada hiç bir varlık gösteremiyorlar bunun da sorumlusu Taner hocadır. Eyüp maçında etkili bir orta saha oyuncuları görmek istiyoruz. İrfan-Kubilay aynı tarz oyuncular ikisi birlikte olmuyor o zaman sahada bir eksik gibi oluyoruz.Eyüp maçı hocanın son şansı Eyubu yenemez isek Taner hoca oyuncularla maç sonu vedalaşşsın takıma katkı yapmayan takımda huzursuzluk yapan oyuncular kendine gelmeli burası Samsun şehri ve Takım Samsunspor ona göre her oyuncu üstün performans göstermeli göstermeyenler kadro dışı bırakılsın ve devre arası gule gule denmeli

Avatar
Adil Saka 2018-09-20 10:59:02

Büyük paralar harcanarak bu Ligin üstünde bir kadro kuruldu.Bu nedenle Yüksel Yıldırım ve İsmail uyanığa bu şehir çok şey borludur.Bu kiriz ortamında hiç bir şehirde bu imkanlar sağlanamazken tüm liglerde kulupler aşırı borç batağında iken bazıları kapanma noktasına gelmişken bu iki güzel insan Samsunu çok sevdiği için bunu yapmışlardır.Bu yüzden bu iki güzel yürekli adam gibi adamı üzmeyelim. Bu oyuncu gurubu bir başka hoca ile şimdi 9 puanı çok rahat yapmıştı Taner hoca resmen çuvalladı artık hata yapma şansı kalmadı Eyüp maçı son şansıdır.

Avatar
Ozzi_55 2018-09-20 23:02:46

Takımın kadro kalitesi oldukça iyi. Geçmiş yıllara bakarak kadro derinliği oldukça fazla. Lakin zaman ilerledikçe de daha belirgin bir şekilde kendini gösterecek bir sorun eksiklik varki tam bir forvet oyuncumuz yok. Hani bitirici forvet denirya işte ondan. Muhammet Beşir'le Bahattin Köse nöbetleşe sakatlanıyorlar. Hoca da haliyle kanat oyuncularından takviye forvet devşirmeye çalışıyor. Birbirinin kopyası merkez orta saha oyuncusu bu kadar fazla transfer edilirken neden sayısal olarak forvet oyuncusu alınmadı? Hoca istese yönetim mutlaka alırdı. Göreceğiz bakalım hocanın düşüncesi neymiş.

Avatar
Recep kara 2018-09-20 23:46:08

Zaten olması gereken de buydu tecrübeliler enazından

Avatar
Samsun.55 2018-09-21 11:42:47

Lig başladı başlayalı daha Samsunspor sahada göremedik. İnşAllah bundan sonra olur.

Avatar
Cemalettin Özcan 2018-09-21 12:10:12

Canberk ile Çağrı İstanbul a goturulmemis diye duyduk.
Futbolcuya ceza vereceksen para cezası verin,kadro dışı bırakmak Samsun spora zarar verir. Hoca bunu iyi idrak etmeli.

Avatar
Bafrali 2018-09-21 15:38:16

Hoca takimi iyi analiz et ortasahada en hizli en iyileri kullan defans cikmasin sabit kalsin en hizli olan forvetleri oynat pas trafigi cabuk isabetli olmali rakip oyuncudan once davranmali bol sut baskili futbol rakip sahaya oyunu yikacan yana pas yok ileri yerden butun oyuncular ilerde cogalacak ve ayni anda geri gelcek senkronize

Avatar
Hasan 6255 2018-09-21 17:30:52

Beyler, kadro bireysel olarak süper ama takım olmak için biraz zaman gerekiyor . Onun için lütfen iyi düşünelim çünkü ilerisi aydınlık. Bakın FB kötü kadrosu yok ama takım olma yolunda bizim gibi yavaş ilerliyorlar. Tribünleri doldurup destek vermek gerekiyor. Kimseye güvenmiyorsak İsmail Başkana güvenmemiz gerekiyor . Sayın Başkan ne yaptığını bilir. Bekleyin ve görün sonumuz aydınlık İnşAllah..