banner388

Samsunspor'da 10 numaraya sürpriz isim 

Sağ kanada Kayamba'yı transfer eden Samsunspor'da teknik direktör Fuat Çapa'nın 10 numara pozisyonuna takımın tecrübeli oyuncusu Yasin Öztekin'i hazırladığı öğrenildi. 

Samsunspor'da 10 numaraya sürpriz isim 

Sağ kanada Kayamba'yı transfer eden Samsunspor'da teknik direktör Fuat Çapa'nın 10 numara pozisyonuna takımın tecrübeli oyuncusu Yasin Öztekin'i hazırladığı öğrenildi. 

10 Şubat 2022 Perşembe 15:41
Samsunspor'da 10 numaraya sürpriz isim 

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Fuat Çapa'nın yeni 10 numarası Yasin Öztürk oldu. Sezon başı ve devre arası transfer dönemlerinde bir türlü aradıkları 10 numara pozisyonuna oyuncu bulamayan kırmızı beyazlı ekipte tecnübeli teknik adam, çareyi mevcut oyuncu kadrosundan yeni bir 10 numara yaratmakta buldu. Son dakikada gerçekleşen Kayamba transferinin ardından tecrübeli teknik adam, eksik görülen 10 numara pozisyonuna takımın tecrübeli oyuncusu Yasin Öztekin'i hazırlıyor. 

POZİTİF GÖRÜNTÜ SERGİLEDİ 

Geçtiğimiz gün yapılan taktik provada sol da Fofana, sağ da Kayamba'yı deneyen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Fuat Çapa'nın 10 numarada ise Yasin Öztekin'e şans verdi. Gayet pozitif bir görüntü sergileyen Yasin'in yarın akşam oynanacak Bursaspor karşılaşmasında sahaya on numara olarak çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu arada kırmızı beyazlılar, Bursaspor maçı hazırlıklarını bugün yaptıkları ter idmanıyla tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
taner 2022-02-10 17:26:00

aynen cin gibi bizim uşak..ama duran topları kullanırsa takım resmen çuvallar..ama gol koklar futbol zekasını olumlu kullanırsa çok çok iyi bir iş olur bu girişim

Avatar
adnan 2022-02-10 17:30:14

yazıktır takımın en önemli mevkisini vermişsiniz saviçeviç denen bir fiyaskoya yediniz takımın iki yılını resmen!! işte bu futbolu bilmemektir ve aynen fener gibi samsunda da işi bilmeyenler dolmuş başkanın etrafına yazık oluyor samsuns gibi bir futbol şehrine

Avatar
Serdar baş 2022-02-11 22:41:39

Takımda ne kondisyon var. Ne hız yani ruh yok. Çalışan kimse yok. Onsekizegirince neyapacağını bilen yok

Avatar
ergin 2022-02-12 07:41:13

bana oyle geliyorki hasan kilic samsunu harciyor net gol pozisyonu 4 tane golu bosa atti en azindan ikisini at transfer olsa bursaya gitmese sasarim insallh yanilirim

Avatar
Samsunlu 2022-02-14 13:10:29

Bu takimdan bir numara olmaz