banner388

Samsunspor coştu coşturdu 2-0

Kırmızı beyazlılar, galibiyet serisini Başkent Akademi Futbol Kulübü karşısında da devam ettirdi. Yılport Samsunspor, rakibi karşısında galibiyete Gökhan Alsan'ın her iki yarıda attığı gollerle uzandı. (2-0)

Samsunspor coştu coşturdu 2-0

Kırmızı beyazlılar, galibiyet serisini Başkent Akademi Futbol Kulübü karşısında da devam ettirdi. Yılport Samsunspor, rakibi karşısında galibiyete Gökhan Alsan'ın her iki yarıda attığı gollerle uzandı. (2-0)

26 Ocak 2020 Pazar 16:45
Samsunspor coştu coşturdu 2-0

Samsunspor Haber - Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup'ta Yılport Samsunspor, evinde Başkent Akademi Futbol Kulübü'nü her ikiyarıda Gökhan Alsan ile bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti. 19 Mayıs Stadı'nda oynanan maça golle başlayan kırmızı beyazlılar, duran topta Gökhan Alsan'ın nefis golüyle 5.dakikada skor üstünlüğünü eline geçirdi. (1-0) Galibiyet golüyle beraber oyunda üstünlüğü de eline geçiren kırmızı beyazlılar, farkı artırmak için atak üstüne atak yapsada bir türlü 2. golü bulamadı. 

GÖKHAN ALSAN SAHNEDE İlk devre Gökhan Alsan'ın golüyle 1-0 önde kapayan kırmızı beyazlılar, ikinci yarıya da hızlı başladı. Taraftarlarının desteğiyle oyunda temposunu iyiden iyiye açan Yılport Samsunspor'da günün başarılı ismi Gökhan Alsan yine sahneye çıktı. Kanattan yapılan ortayı iyi takip eden tecrübeli oyuncu, attığı golle takımını rahatlattı. (2-0) Kalan dakikalarda pekte iç açıcı bir oyun sergileyemeyen kırmızı beyazlılar, sahadan 2-0 galip ayrıldı. 

Son Güncelleme: 26.01.2020 18:16
Anahtar Kelimeler:
SamsunsporFutbolSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çelik Kaptan 2020-01-26 17:04:58

Galibiyet güzel ama rakibe çok pozisyon verildi. Üç puan kalecimiz Nurullah sayesinde kazanıldı. Bak spor fizik olarak çok güçlü olup doksan dk gol için kalemize geldiler. Araba devrilmeden Ertuğrul hoca tedbirini almalıdır. Oğuz oyuna girmese ikinci golü bulmak mucize olacaktı. Açıkçası rahat bir galibiyet olmadı lidersen sana yakışan futbolu oynayacaksın. Her şeye rağmen mutlu sona ulaşacağız Allahın izniyle bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Avatar
Kalede nurullah olmasaydi maçi 6-2 bakspor alirdi 2020-01-26 17:03:58

Manisa berabere kaldida bir işe yaradi. Geride kalan 19 haftanin tamamindan fazla pozisyon berdik. Ertugrul hoca maci futbolculara tekrar izletsin. Bosa hayal kurmayin. Urfa haric lig sonuncusu takim takir takir top oynadi. Oyun disiplini ve sistemi yok.Saygilar.

Avatar
Ahmet gonca 2020-01-26 16:56:40

Galibiyet güzel ama bu kadar gol yemeye hevesli bir samsun görmedim samsun tel tel döküldü çok kötüydü böyle zor olur bundan sonra

Avatar
Ahmet gonca 2020-01-26 16:59:53

Adamlar neredeyse bizi yenmeye oynadı Atabey adeta sahada gezdi durdu Bahattin iyi çalıştı sadece gol orucunu bozmadı takım seyircitegelmek istemedi bir sorun var ama ne bilöiyoryz

Avatar
Nihat Yazıcıoğlu 2020-01-26 17:12:13

Ha gayret diyorum Samsun yeri üçüncü lig deil.1 inçi lig olmalı

Avatar
Aslan Aslan 2020-01-27 18:46:03

Moral bozmaya gerek yok .Reçete belli. Birlik beraberlik. Saygı ve sevgi. Disiplin ve Çalışmak.Çalışmak. gerisi Şampiyonluk. Atatürklü armaya şampiyonluk yakışır. saygılar. Başarılar.