banner388

Samsunspor bildiğiniz gibi... RİZE'YE DE  SÜRPRİZ  KADRO 

Sezon başından bu yana her maça farklı on birlerle çıkan kırmızı beyazlılar, Çaykur Rizespor maçında da bu geleneği bozmadı ve yine sürpriz bir kadro ile sahaya çıkıyor. 

Samsunspor bildiğiniz gibi... RİZE'YE DE  SÜRPRİZ  KADRO 

Sezon başından bu yana her maça farklı on birlerle çıkan kırmızı beyazlılar, Çaykur Rizespor maçında da bu geleneği bozmadı ve yine sürpriz bir kadro ile sahaya çıkıyor. 

08 Ekim 2023 Pazar 12:47
Samsunspor bildiğiniz gibi...  RİZE'YE DE  SÜRPRİZ  KADRO 

Samsunspor Haber - Trendyol Süper Ligi'nde Samsunspor'un kadro istikrarsızlığı bu haftada da devam ediyor. Sezon başından bu yana her maça farklı on birlerle çıkan kırmızı beyazlılar, Çaykur Rizespor maçında da bu geleneği bozmadı ve yine sürpriz bir kadro ile sahaya çıkıyor. Antrenör Emre Bayraktar yönetiminde sahaya çıkacak olan kırmızı beyazlı ekibin nihai on birinde şu isimler yer alıyor; 

OKAN KOCUK
SONER GÖNÜL 
VAN DRONGELEN
Y.EMRE ÇİFT
ZEKİ YAVRU
MICKAEL TIRPAN 
SONER AYDOĞDU
CARLO HOLSE 
FOFANA 
EMRE KILINÇ
DİMATA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ogün Odacı 2023-10-08 13:05:14

Deneme tahtasına çevirdi hocalar takımıBir an önce adam gibi bi hoca gelmese kümeye kesin düşeriz .Alınan oyuncular nasıl oturcak uyum sağlıcaklaroynamazlarsa, çok komik şeyler oluyor.Zeki,Soner,Osman süper yedekler ama asla Süperlige ilk 11 de başlıcak futbol kalitesine sağip değiller.

Avatar
Rasim 2023-10-08 13:20:42

Kadroyu yine baskan yapmis belli. Storerde Yunus Emre ne alaka. Galatasaray macinda iki golde hatasa var. Stoperlerin yas ortalamasi 22. Bu tecrube yetmez. Samsuna batirmaya devam. Boyle durumda deneyimli hocada gelmiyor. Seneye alt ligde gorusmek uzere transfer yasagi da gelecek.

Avatar
Ogün Odacı 2023-10-08 13:22:24

Evlere şenlik defans.Emre Bayraktar Samsunspor’a zarar veriyor sade bir an önce kulüple bağı kesilmeli.

Avatar
Murat 2023-10-08 17:58:53

Yazık düşersek bir daha çıkma şansımız yok 2lig topçularıyla sürelikte maça çıkıyoruz Başkan senin eserin

Avatar
Osman 2023-10-08 21:07:15

Milli takım maaşAllah,Allah utandırmasin ,çok güzel gidiyor.bu kadar başarılı olacağı hiç akıma gelmezdi.çok çok iyi,bir puan daha alırsak kesin ligde kalırız.gelen gidene 3 puan vermek cömert liktir.yahu çok iyi daha nasıl oveyim.iyi iyi iyi.

Avatar
Ahmet gonca 2023-10-08 21:09:15

Şimdi soruyorum arkadaşlar bu takım kim yenecek Kayseri'ye yenildi Antalya'ya yenildi rize'ye yenildi ee Galatasaray'ı Beşiktaş Trabzon'a yeniliyorsak tamam eyvAllah biz kendi rakiplerimiz de gelemiyoruz 10 kişi kadar rize'yi bile yenemiyoruz bırakın bir tane atak yapamıyoruz bu ne rezillik ya

Avatar
Ahmet gonca 2023-10-08 21:11:32

Keşke çıkmasaydık be biz tarihimizden beri bu kadar rezil olmadık bu kadar rezillik yaşamadık tamam iyi niyetin olabilir seviyor olabilirsin ama her şeye karışıyorsun her şeyi anlam vermiyorsun herkesin işine karışıyorsun Yeter abi ya ya çek git ya bırak git bu kadar rezil olmanın bir anlamı yok ya sen de bu takım böyle oynayacaksa bırak oynamasın daha iyi ya ayıptır ya