banner388

Samsunspor,  Bertrand Traore'nin  peşinde

Gelecek sezon Süper Lig'de mücadele edecek olan Samsunspor, Aston Villa forması giyen Bertrand Traore'yi kadrosuna katmak istiyor.

Samsunspor,  Bertrand Traore'nin  peşinde

Gelecek sezon Süper Lig'de mücadele edecek olan Samsunspor, Aston Villa forması giyen Bertrand Traore'yi kadrosuna katmak istiyor.

17 Temmuz 2023 Pazartesi 16:51
Samsunspor,  Bertrand Traore'nin  peşinde

Süper Lig'de transferin hareketli kulübü Yılport Samsunspor, kanat transferi için rotasını İngiltere'ye çevirdi.

Başkan Yüksel Yıldırım'ın, "Sağ ve sol kanatlara da oyuncu bakacağız. Hedefimizde bazı oyuncular var, transferleri yakındır" diye isim vermediği oyuncular arasında sözleşmesinin son yılına giren Bertrand Traore'nin liste başı olduğu öğrenildi. Geçtiğimiz sezon başında Aston Villa'dan Medipol Başakşehir'e kiralık olarak gelen 27 yaşındaki yıldız futbolcu için tüm şartların zorlandığı belirtildi.

VILLA'YLA PAZARLIK

Traore'nin kırmızı-şimşeklerin transfer teklifine sıcak baktığı, kulüp tarafında görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. Birmingham ekibiyle transfer için kıran kırana pazarlıkların yaşandığı önümüzdeki birkaç gün içinde somut adımların atılacağı bildirildi. Turuncu-lacivertlilerde 18 maçta 3 gol, 1 asist yapan, devre arasında tekrar Aston Villa'ya dönen tecrübeli yıldız Traore, Birmingham ekibinde 8 maçta 2 gol katkısı sağladı. Santrforda da görev yapabilen Traore, 72 kez milli oldu, 15 gol attı.

DEVLERDE OYNADI

Bertrand Traore, Fransa'da Auxerre altyapısında futbol kariyerine başladı. Burada sergilediği performansla İngiltere Premier Lig'in güçlü temsilcisi Chelsea'nin kapılarını açan 27 yaşındaki sağ açık, ardından kiralık olarak Hollanda'da Vitesse'nin yolunu tuttu. Oradan Ajax'a kiralanan Traore, ardından 10 milyon euro'ya Lyon'a, 18 milyon euro'ya da Aston Villa'ya transfer oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
TUNA55 2023-07-18 14:01:06

Bazen at sahibine göre kişner...
Profesyonel anlayışla fizik ve moral kondisyonu üst seviyede tutmak gerek...

Avatar
Aslan Aslan 2023-07-17 19:58:08

yerli oyuncular süperliğ için yetersiz. yabancılarda vasat. kaliteli 2 veya 3 oyuncu alın. yoksa 45 puan alamayız. direk küme düşeriz.