banner388

Samsunspor ATA’nın huzurunda

Yılport Samsunsporlu futbolcu ve teknik kadro Sakarya yolculuğu öncesinde anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Samsunspor ATA’nın huzurunda

Yılport Samsunsporlu futbolcu ve teknik kadro Sakarya yolculuğu öncesinde anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

08 Mayıs 2019 Çarşamba 10:29
Samsunspor ATA’nın huzurunda

Samsunspor Haber – Yılport Samsunsporlu futbolcu ve teknik kadro Sakarya yolculuğu öncesinde anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Yarın aşkım TFF İkinci Lig play off çeyrek finalinde Sakaryaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek kırmızı beyazlı ekip, bu sabah yolculuk öncesinde Atatürk Anıtı’na gitti. Burada gerçekleştirilen törenin ardından Sakaryaspor maçı için yola çıkan kırmızı beyazlı ekibi, Samsunlular, büyük sevgi gösterilerinde bulundu. 

ANLAMLI ZİYARET 

Yolculuk öncesi son derece moralli ve keyifli görüntüler veren kırmızı beyazlı oyuncular, yarın akşam oynanacak Sakaryaspor deplasmanından güzel bir sonuçla ayrılacaklarını söylediler. Samsunspor’un teknik menajeri Yücel Uyar, “Takım olarak iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Eksiklerimizi tam olarak giderdik ve tüm konsantrasyonumuzla Sakaryaspor maçını düşünüyoruz. Taraftarlarımızın desteğiyle beraber bu zorlu periyodu yüzümüzün akıyla tamamlayıp camiamıza şampiyonluk hediye etmek istiyoruz” dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.