banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunspor A.Ş'nin büyük ortağı Yıldırım'dan bomba sözler! Artık sazı elime  almam gerekiyor 

Yılport Samsunspor'un büyük ortağı Yüksel Yıldırım, twitter hesabından yine gündem yaratacak yorumlarda bulundu. Yönetimsel ve teknik olarak sorulan sorulara cevap veren Yıldırım, 'Artık sazı elime alma zamanı geldi' dedi.

banner269

Samsunspor A.Ş'nin büyük ortağı Yıldırım'dan bomba sözler! Artık sazı elime  almam gerekiyor 

Yılport Samsunspor'un büyük ortağı Yüksel Yıldırım, twitter hesabından yine gündem yaratacak yorumlarda bulundu. Yönetimsel ve teknik olarak sorulan sorulara cevap veren Yıldırım, 'Artık sazı elime alma zamanı geldi' dedi.

12 Kasım 2019 Salı 11:03
Samsunspor A.Ş'nin büyük ortağı Yıldırım'dan bomba sözler! Artık sazı elime  almam gerekiyor 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor A.Ş'nin en büyük ortağıı Yüksel Yıldırım, twitter hesebandın yine çok önemli açıklamalarda bulundu. Samsunspor'a hava atmak veya prim yapmak için gelmediğini dile getiren Yıldırım'ın kırmızı beyazlı taraftarların sorularına verdiği yanıtları sizler için derledik: "Ben Samsunspor’a hava atmaya ve prim yapmaya gelmedim. Ben Samsunspor’a ve onun gerçek taraftarlarına hizmet etmeye ve takımı laik olduğu yerlere getirmeye geldim. Bunu yapmak için artık 24 saatimi verip önce siz taraftarları mutlu edeceğim. Büyük Başkan’a güvenme zamanı geldi"

MUSTAFA BABAMIN OĞLU DEĞİL

"Her şeyin sırası var. Biraz sabırlı olalım. En kötü hisseden benim ama ben bile sabır diyorum… Her şey çok daha güzel olacak! İnanın. Artık sazı elime almam gerekiyor. Olan bana ve sizlere oluyor. Sabırlı olalım. Mustafa Aztopal da Samsun’u ve sizleri yeni yeni öğreniyor. Onun önünü açıp daha proaktif olmasını sağlayacağım. Futbolcularla daha yakından çalışıp abilik yapacak. Boşuna ona para ödememiz gerekmiyor eğer başarılı olmazsa. Babamın oğlu değil!”

İŞLERİ ELİME ALACAĞIM 

“İşleri elime alacağımı zannetmiştim ama meğerse hala zurnanın son deliğiymişim. Siz beni ne zaman kulüpte gördünüz ki! Demekki ben yönetmiyordum. Polemik yapmaya gelmedim. Samsunspor’u hakettiği yerlere getirmeye geldim. Yapamazsam durmam zaten. Çok yakında! Yoksa hepsi gider! Artık kimsenin kredisi kalmadı! Artık yeni bir sayfa açarak işleri yeniden yapılandıracağım. Samsun’da ve Samsunspor’umuzda bir şeylerin doğru gitmediği kesin. Görünen köy kılavuz istemiyor. Tek başlı olmak gerektiğini hepimiz anladık!”

BANA GÜVENİN

“Hocaya en çok güvenen ben idim. Başarılı olmasını çok istedim. Ama bana haber vermeden istifasını verdi. Bizde kabul etmek zorunda kaldık. Hayırlısı. İnşallah bu sefer gelen gideni aratmayacak! Bugünden itibaren Sizleri memnun etmek için canımı dişime katıyorum. Bana güvenin…”

SORULARIN CEVABI BENDE

“Sorularının hepsinin cevabı bende. Ama bugün konuşmak istemiyorum. Bu futbolcular konusunda tek suçsuz kişi Mustafa Aztopal’dır. İleride bunları TV’de açıklayacağım. Dediğin futbolcular İrfan Buz Hocamızın olmazsa olmaz kırmızı çizgileri idi. İsmail Başkan’ın talebiyle alındı. Benim tek isteyipte aldığım oyuncu Ahmethan Köse’dir. Damien Comolli ile anlaşıp aldığım tek oyunvudur bu takımda. Gerisi benim talebim değildi. Artık bu işlerin içine ben de gireceğim! Çok geç kaldım. Sabırlı ol lütfen! Namağlüp bir takım var. Yücel Uyar ve alt yapı hocalarına sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Bizi mahçup etmediler. Üçte üç galibiyet ile ayrılıyorlar. Daha ne olsun. Allah razı olsun onlardan. Teşekkürler!”

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal 2019-11-12 14:34:37

Yüksel bey profesyonel bir insan artık duygusallıkla bu işler yürümüyor eğer dünya futboluna bakarsanız bunu rahatlıkla anlarsınız. Eskilerle avunmayla anı tazelemekle geçti günlerimiz, yaşlandık resmen. Süper ligden düşeli şaka maka kaç yıl oldu o da yetmedi düştüğümüz ligin de altına düştük. Demek ki artık bazı şeylerin değişmesinin vakti çoktan gelmiş. Yüksel bey sahip olduğu iş çözücülüğü, profesyonelliği ve hırsı ile kulübü layık olduğu seviyeye çıkaracaktır eminim. İsmail başkanımız da belki bugün bu kararın doğru olduğunu düşündüğü için ayrıldı ama kalbi hep Samsunspor için atacak ondan eminim ileride şartlar daha da farklı olursa belki de yeniden yerine gelecektir. Hayırlısı olsun Samsunspor'umuz için.

Avatar
Cemalettin Özcan 2019-11-12 11:48:58

Samsunspor da işler daha da karisacaginin işaretidir bu açıklamalar.
Yönetimle aralarında bir sorun varsa oturup konuşsunlar. Bundan sonra saz'i elime alacağım demek Yönetimdeki catlakligi gösteriyor. İnşAllah daha kötüsü olmaz.

Avatar
Erdem 2019-11-12 19:54:46

Hedefinden hiçbirşey seni alıkoymasın Samsun tarihi seni altın harflerle hatırlasın başarılar

Avatar
Çelik Kaptan 2019-11-12 11:59:21

Sizi temsil edecek, sizin hedeflerinizi tutturacak kaliteli yöneticiniz olmadığı takdirde uzaktan kumanda ile bu işlerin yürümesi çok zordur sayın Yıldırım. Futbolcular maaşlı eleman degilki işini iyi yapmazsa kapı önüne koyasın. Onları çalıştıracak ve hedefe ulaştıracak vizyon sahibi disiplinli, akıllı ve işini severek yapan teknik kadro ve yönetime ihtiyaç var.

Avatar
b.evleri cocuğu 2019-11-12 13:24:05

Ligde yenilgi almayan takımdaki konuşmalara bak!Az salın da milleti.

Avatar
Sinan Akdağ 2019-11-12 23:44:22

Paranın her şey olmadığını göreceğiz. Bu arada Ahmethan'ı aldığına göre de futboldan dirhem anlamıyorsun demektir. Ondan futbolcu olmaz ancak çok beğendiysen şirketlerinden birinde işe alabilirsin.

Avatar
Namık 2019-11-13 10:35:26

Değerli Yüksel beye Candan teşekkürler bu takım daha dün kayyum tarafın dan idare edilirken taşın altına elini koydu bazıları tarafından yaniltilmis olabilir her ne olursa olsun bu şehirde bir kişi bu işi üstlenemeye yanasmamisken sizler ise el attınız başarılar diliyorum ayrıca takıma beş kuruş katkısı olmadan alay edercesine Ahmethan Köse ye şirketinde iş ver diye yorum yazanları Samsunlu olarak kabul edmiyor ve sittetle kiniyorum

Avatar
Canik 55 2019-11-12 12:04:17

Sayın Başkanım futbolcuların disipline ihtiyacı var. Başı bozukluk almış başını gidiyor birinin bu duruma dur demesi gerekiyor. Bazı futbolcular sahada futbolun takım oyunu olduğunu unutup kendini tatmin etmeye çalışıyor.