banner388

Samsunspor-Ankaragücü maçı ne zaman hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’de son haftaların çıkış yakalayan takımı Samsunspor, Ankaragücü’nü ağırlıyor. Samsun 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Ümit Öztürk yönetecek. 

Samsunspor-Ankaragücü maçı ne zaman hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’de son haftaların çıkış yakalayan takımı Samsunspor, Ankaragücü’nü ağırlıyor. Samsun 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Ümit Öztürk yönetecek. 

09 Mart 2024 Cumartesi 12:00
Samsunspor-Ankaragücü maçı ne zaman hangi kanalda?

Samsunspor Haber - Haftanın merakla beklenen karşılaşmalarından birisi olan Samsunspor -Ankaragücü maçının detayları belli oldu. Süper Lig’e bu sezon istediği gibi başlangıç yapamayan Samsunspor, ligde oynadığı son 5 karşılaşmada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Düşme hattından uzaklaşan Samsunspor, çıkışını sürdürmeyi amaçlıyor. Emre Belözoğlu yönetimindeki Ankaragücü ise bu sezon oynadığı son 5 karşılaşmada galibiyet alamadı. Peki Samsunspor - Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, 29. hafta mücadelesine ilişkin son bilgiler…

KRİTİK BİR MAÇ 

Samsunspor, Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında sahasında MKE Ankaragücü ile karşılaşıyor. Samsun 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Ümit Öztürk yönetecek. Samsunspor - Ankaragücü karşılaşması 10 Mart Pazar günü saat 16.00’da başlayacak. Mücadele beIN Sports ekranlarından canlı olarak ekranlara gelecek.

SAMSUNSPOR SON DURUM

Karadeniz ekibi, ligde geride kalan 28 müsabakada 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 13 yenilgi alarak 33 puan topladı.
Geçen hafta RAMS Başakşehir'e deplasmanda 1-0 mağlup olan kırmızı-beyazlı takım, MKE Ankaragücü'nü mağlup ederek üst sıralara tırmanmak istiyor. Karadeniz temsilcisinde sakatlığı devam eden Bennasser'in durumunun maç saatinde belli olacağı öğrenildi. Marius Moundilmadji ve Rick Van Drongelen ise kart cezaları nedeniyle MKE Ankaragücü maçının kadrosunda yer alamayacak.

ANKARAGÜCÜ SON DURUM

İki takım arasında ligin ilk yarısında Ankara'da oynanan karşılaşmayı MKE Ankaragücü 2-0 kazanmıştı. Başkent ekibi bu sezon oynadığı 28 karşılaşmada 6 galibiyet, 12 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı. Ankaragücü son 5 karşılaşmasında galibiyet alamadı. Ankaragücü 29. hafta öncesinde topladığı 30 puanla ligde 15. sırada yer alıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adil 2024-03-09 14:53:59

Kampanya bitti mi, kadın ve çocuklara ücretsiz değil mi