banner388

Samsunspor - Afyon  maçı oynanacak mı ?  

Samsunspor - Afyon  maçı oynanacak mı ?  İşte cevabı...

Samsunspor - Afyon  maçı oynanacak mı ?  

Samsunspor - Afyon  maçı oynanacak mı ?  İşte cevabı...

09 Şubat 2020 Pazar 10:22
Samsunspor - Afyon  maçı oynanacak mı ?  

Samsun'u iki gündür etkisi olan yağışı Yılport Samsunspor - Afyonspor maçının oynanmasına engel değil. 19 Mayıs Stadı'nın zemini yapılan çalışmalar sonucunda futbol oynamaya son derece müsait hale getirildi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'un bugün sahasında konuk edeceği Afyonspor karşılaşması saat 13.00 da oynanacak. Samsun'u iki gündür etkisi olan yağışı maçın oynanacağı 19 Mayıs Stadı'nın zemininde hiçbir sorun teşkil etmiyor. Yetkililer, dün geceden bu yana stat içi ve dışında tedbirlerini artırdı. An itibariyle stat zemini futbol oynamaya müsait. Maçtan önce yapılan biraz önce sona eren eşgüdüm toplantısında da maçın hakemleri zemini gezdiler. Ve maçın oynanmasına hiçbir engelin olmadığını karar verdiler. 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 09.02.2020 10:50
Anahtar Kelimeler:
Samsunspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.