banner388

Samsunspor'a ilk transfer müjdesini Başkan Yıldırım açıklayacak... 7 MAYIS'I BEKLEYİN 

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Almak istediğimiz bir oyuncuyu 7 mayıs'ta Samsun'da yapılacak şampiyonluk kutlamalarında taraftarımıza tanıtmak istiyoruz" dedi.  

Samsunspor'a ilk transfer müjdesini Başkan Yıldırım açıklayacak... 7 MAYIS'I BEKLEYİN 

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Almak istediğimiz bir oyuncuyu 7 mayıs'ta Samsun'da yapılacak şampiyonluk kutlamalarında taraftarımıza tanıtmak istiyoruz" dedi.  

24 Nisan 2023 Pazartesi 09:55
Samsunspor'a ilk transfer müjdesini Başkan Yıldırım açıklayacak... 7 MAYIS'I BEKLEYİN 

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Süper Lig'in ilk transferini 7 Mayıs'ta açıklayacaklarını söyledi. Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, "Almak istediğimiz bir oyuncuyu 7 mayıs'ta Samsun'da yapılacak şampiyonluk kutlamalarında taraftarımıza tanıtmak istiyoruz. Biliyorsunuz 7 Mayıs'ta maçımız yok. Ama biz kutlama yapacağız. TFF ile anlaştık. Şampiyonluk kupasını bize o gün teslim edecekler. Ve biz de stadyumda platformları kurup led ışık gösterileriyle birlikte müzikli bir kutlama yapacağız. O gün transfer edeceğimiz bir oyuncuyu Samsun'a getirip hem stadımızla birlikte tesislerimizi ve Samsun şehrini tanıma fırsatını vereceğiz" dedi. Uzun süredir takip edilen bir isim olduğunu dile getiren kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım şunları söyledi;  

KİM BU İSİM ? 

"Oyuncunun kendisi de o gün kararını verecek. Faransa Birinci Ligi'nde forma giyen bir isim. Bizden hariç iki kulüp daha oyuncuya teklifte bulundu. Ancak ben kendisine o kulüplerden daha iyi bir teklifi sunacağımı söyledim. Teknik direktörümüz Hüseyin Eroğlu'nun da çok istediği bir oyuncu. Yine bir kaç isimle görüşmelerimiz sürüyor. Sonuçta gelmek istediğim şu; Samsunspor olarak yeni sezonda 8 veya 10 futbolcu transfer yapacağız. Transfer edeceğimiz rakamdan çok takımda gönderilmesi muhtemel oyuncu var. Şu an itibariyle Samsunspor'un 45'in üzerinde oyuncusu var. Üçüncü ve İkinci Lig'den aldığımız oyuncular var. Gelecek vadeden isimlerdi bize göre ancak bu oyuncular için gelecek raporlara göre takımda kalıp kalmayacaklarına karar vereceğiz. Ama büyük bir çoğunluğuyla yollar ayrılacak gibi görünüyor".

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HFÖ 2023-04-24 10:23:04

Bende başkana katılıyorum maalesef mevcut kadrodaki pekçok oyuncu süper lig seviyesinde değil. Bu oyunculara şampiyonluk yolunda yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür edilmeli ve önleri açılmalı kaldı ki 1. Ligde pekçok kulüp bu oyuncuları transfer etmek isteyecektir. Duygusallığa yer yok realist olmalıyız zira süper lige kolay çıkmadık

Avatar
keloğlan 2023-04-24 10:14:47

pasolige hayır, kaldırılsın bu rant sistemi. 7 milyon kart ortalama 100 tl.den hesaplayın ,, kebap.

Avatar
Adil Saka 2023-04-24 16:50:20

Başkanım,beş yılda beceriksiz Scoutlar, Teknik direktör ler yüzünden inanılmaz paraların gitti.Aman çok çok dikkat bire beş misli çarpılmayın.Sizi taraftarlar olarak çok seviyoruz. Sayenizde Samsunspor Dünyada, Türkiye'de çok konuşulan Armasından dolayı çok konuşulan bir Kulüp haline getirdiniz. Her iş Adamı sizin yaptıklarınızı yapamaz.İyiki varsınız.Size sağlıklı uzun ömürler diliyoruz.

Avatar
Yilmaz 2023-04-24 15:43:08

Hüseyin eroğlu süper lig hocalığını kaldıracak bir hoca değil deneyimi yok eğer onla devam ederlerse altsıralarda uğraşır samsunspor

Avatar
Misafir 2023-04-24 19:20:36

Tek merak ettiğim şey sayın başkan Yıldırıma geldiği günden şampiyonluuğun kesinleşmesine kadar terbiyesizce halaret edenler şu kutlamalarada sizin işiniz ne? Nankörler ordusu adam zandığınız bazı şahışlar takımı bırakın sahiplenmeyi adını bile anmazken bu adam herşeyiyle bu kulübe sahip çıktı.Adamın özel hayatından tutunda iş hayatına kadar etmediğiniz rezillik kalmadı peki bu gelinen sonuçta hangi gururla kutlayabiliyorsunuz.
Hiç olmazsa bu yaşanalardan ders alında kime nasıl davranılacağını öğrenin.
Teşekkürler sayın Yıldırım

Avatar
Atakum 2023-04-24 11:27:50

Başkan as oyuncular dahil yedekler içinden dahil tolam 14 oyuncu kalmalı diğerlelri gitmeli ismleri yazmıyorum kalacakların uzun olur yorum , bu 14 kişi kalmalı artık kendiniz biliyorsunuz o 14 kişi kimler.

Avatar
mn 2023-04-24 14:07:04

Samsunsporun büyüklüğünü dost , düşman herkes gördü.

Avatar
Samsunlu 2023-04-24 17:09:58

Mevcut kadroda kaptan Osmam Çelik, kaleci Szumski, Alim Öztürk, Zeki Yavru ve Soner Aysogdu dışındaki hic biri ne yazık ki mevcut şartlarda Süper Lig ayarında degiller