banner388

Samsunspor'a bir 10 numara ve 2 kanat oyuncusu gerekiyor... TRANSFERDE EKSİK ÇOK 

Teknik direktör Fuat Çapa, "Maalesef 10 numara ve sağ-sol kenar mevkiinde oynayacak oyuncu eksikliğimiz var. Alternatifsiz özellikle. Oraya 1-2 tane bize katkı sağlayacak oyuncu gelmiş olsaydı daha avantajlı, seçenekli, rekabetli bir ortama girecektik" dedi. 

Samsunspor'a bir 10 numara ve 2 kanat oyuncusu gerekiyor... TRANSFERDE EKSİK ÇOK 

Teknik direktör Fuat Çapa, "Maalesef 10 numara ve sağ-sol kenar mevkiinde oynayacak oyuncu eksikliğimiz var. Alternatifsiz özellikle. Oraya 1-2 tane bize katkı sağlayacak oyuncu gelmiş olsaydı daha avantajlı, seçenekli, rekabetli bir ortama girecektik" dedi. 

01 Şubat 2022 Salı 22:48
Samsunspor'a bir 10 numara ve 2 kanat oyuncusu gerekiyor...  TRANSFERDE EKSİK ÇOK 

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Fuat Çapa, transferler hakkında konuştu. Deneyimli teknik adam herkesin merak ettiği konu hakkında şunları söyledi; "Takviye her zaman istenir. Sonuçta her zaman mükemmelini istersiniz. Bunu herkes ister. Ama burada devre arası ile sezon başı yapılan hamleler eş değerde değil. Bunu göz ardı etmemek lazım. Yönetim gereken arzuyu veya gayreti göstermemiş olsa o zaman belki biraz hayal kırıklığı olurdu ama tam tersine bizden daha fazla istiyorlar. 

YÖNETİM YOĞUN ÇALIŞIYOR

Bir an önce transfer çalışmalarını bitirmek istiyorlar. Alen Melunovic’in sorunu yeni çözüldü. Yabancı oyuncu almak istiyorsanız elinizdeki yabancılardan göndermeniz gerekiyor. Elimizde çok yerli oyuncu havuzu da yok. Herkes yerli oyuncu transfer etmek istiyor. Hatta bazı takımlar yabancı kuralını göz önünde bulundurarak genç yerli oyunculara da yöneliyorlar. Artık Türk futbolcusuna daha fazla değer verilmeye başlandı. 

TÜRK OYUNCU BULAMIYORUZ

Bundan dolayı da Türk oyuncu bulmak çok kolay değil. 8 Şubat’a kadar süremiz var. Mutlaka alternatifler oluşacaktır. Yönetimimizde uygun olanı aramıza katmaya çalışacaktır. Elimizdeki oyunculara odaklanmak istiyorum. Hedefimiz ilk 6’ysa hangi mevki ve oyuncuların gerektiği ya da ilk 2’yse hangi mevki ve oyunculara ihtiyacımız olduğunu bilerek yönetimimiz çalışmalarını devam ettiriyor. 

HEPSİ ÇOK DEĞERLİ 

Gelen oyunculara ve elimdeki oyunculara bakarım. Benim için en değerli oyuncular onlardır. Şu anda savunma ve orta sahadaki alternatifimiz yeterince var. Takım içerisinde rekabeti oluşturacak duruma da sahibiz. Maalesef 10 numara ve sağ-sol kenar mevkiinde oynayacak oyuncu eksikliğimiz var. Alternatifsiz özellikle. Oraya 1-2 tane bize katkı sağlayacak oyuncu gelmiş olsaydı daha avantajlı, seçenekli, rekabetli bir ortama girecektik". 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsimsiz 2022-02-02 01:21:36

Sol kanat için Furkan Fehmi'yi geri çağırın.

Avatar
Necat 2022-02-02 03:57:42

Samsunsporumuza sezon başından beri sağ sol kanat oyuncu ve iyi bir golcü eksikliği vardı eski hoca ertuğrulun işi bilmemesinin cezasını samsunsporumuzu zarar verdi

Avatar
Ölümüne Samsunspor 2022-02-02 12:06:56

Yönetim yoğun çalışıyormuş,ama futbolcu bulunmuyor musss. Hela he he bizde yedik, Eyüp Tuzla Ümraniye Menemen ne futbolcular aldı bunlar nasıl buluyo acaba. Laf kalabalığından başka bir şey yok.millete umut vermeyin özellikle başkan hedef süper lig ondan sonra Avrupa kupası,,,,,elde nevarhiçbirşeye benzemeyen bir takım. Takım bile değil. Yemin ederim bukadroyla bunlar merdiven bile çıkamaz.