banner388

Samsunspor, 182 gün sonra ilk kez bir resmi maça çıkıyor  NEFESLER TUTULDU

En son 15 Mart 2020 tarihinde Zonguldak Kömürspor ile 19 Mayıs Stadı'nda karşılaşan ve sahadan 2-1 galip ayrılan Yılport Samsunspor, tam 182 gün sonra ilk kez resmi bir müsabakaya çıkıyor. 

Samsunspor, 182 gün sonra ilk kez bir resmi maça çıkıyor  NEFESLER TUTULDU

En son 15 Mart 2020 tarihinde Zonguldak Kömürspor ile 19 Mayıs Stadı'nda karşılaşan ve sahadan 2-1 galip ayrılan Yılport Samsunspor, tam 182 gün sonra ilk kez resmi bir müsabakaya çıkıyor. 

13 Eylül 2020 Pazar 13:38
Samsunspor, 182 gün sonra ilk kez bir resmi maça çıkıyor   NEFESLER TUTULDU

Samsunspor Haber - Şampiyon, 2020-2021 futbol sezonuna İzmir'de 'merhaba' diyecek. Geçtiğimiz yıl TFF 2.Ligi Beyaz Grup'ta açık ara şampiyon olarak TFF Birinci Ligi'ne yükselen kırmızı beyazlılar, tam 182 günlük bir aradan sonra ilk resmi maçına bu akşam çıkıyor. Ligin iddialı takımlarından Altay ile karşılaşacak Samsunspor'da geri sayım başladı. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında iki tane hazırlık maçı yapan kırmızı beyazlılar, son resmi karşılaşmasını 15 Mart 2020 tarihinde Samsun'da oynadı. Daha sonra pandemi nedeniyle ligler ertelenmiş ve iki buçuk ay sonra Yılport Samsunspor'un şampiyonluğu tescil edilmişti. Temsilcimiz tam 182 gün sonra bugün, Altay deplasmanında resmi maça çıkacak. Karşılaşma saat 19.00'da başlayacak ve TRTSpor'dan naklen yayınlanacak.

İŞTE 20 KİŞİLİK KADRO 

Yılport Samsunspor deplasmanda karşılaşacağı Altay maçı için dün öğle saatlerinde Nuri Asan Tesisleri'nden ayrıldı ve ardından havayolu ile İzmir’e gitti. 
Kırmızı-Beyazlı ekibin 20 kişilik maç kadrosunda şu isimler yer aldı: Nurullah Aslan, Furkan Köse, Ahmet Altın, Erkam Reşmen, Yalçın Kılınç, Veli Çetin, Kevin Boli, Caner Arıcı, Erhan Kartal, Kerem Can Akyüz, Ferhat Çulcuoğlu, Gökhan Alsan, Muhsin Yıldırım, İlyas Kubilay Yavuz, Vukan Savicevic, Guido Koçer, Enes İslam İlkin, Burak Çalık, Ange Freddy Plumain ve Ahmethan Köse. Yılport Samsunspor'un yeni transferi Edwin Gyasi sakatlığı nedeniyle maç kadrosuna dahil edilmedi ve Samsun'da bırakıldı.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Elli5 2020-09-13 14:19:57

Nefesimizi tuttuk bekliyoruz

Avatar
Murat Saglam 2020-09-13 15:44:43

Yameogo eksiklik değil mi? Ondan hiçbir haberiniz yok.

Avatar
vatandş 2020-09-13 16:08:58

zorla futbol oynamaya hazırmısınız samsun sporlu topçular size sorsalar bu covid 19 virüs gölgesinde top oıynarmısınız asla diyeceginizi biliyorum ama rant var bu işte para için saglıkmış falan hikaye Allah yardımcınız olsun birileri için hayatınızı aiilenizi tehlikeye atıyrsunuz burada taraftarlar şu bu herkes büyülenmiş hastalık heryerde kimse bunu anlamıyr