banner388

Samsunlu oyuncuyla her konuda anlaşma sağlandı... GÖKHAN BOMBASI 

Gelecek sezon Süper Lig hedefiyle iddia bir kadro kurmak isteyen Samsunspor, Beşiktaş'la sözleşmesi sona erecek Gökhan Töre ile her konuda anlaştı.

Samsunlu oyuncuyla her konuda anlaşma sağlandı... GÖKHAN BOMBASI 

Gelecek sezon Süper Lig hedefiyle iddia bir kadro kurmak isteyen Samsunspor, Beşiktaş'la sözleşmesi sona erecek Gökhan Töre ile her konuda anlaştı.

18 Mayıs 2022 Çarşamba 11:56
Samsunlu oyuncuyla her konuda anlaşma sağlandı...  GÖKHAN BOMBASI 

Beşiktaş, bu sezon beklentileri karşılamayan ve sözleşmesi sona erecek Gökhan Töre ile yolları ayırma kararı aldı. Siyah-beyazlı ekipte son olarak 18 Ocak'ta oynanan Fatih Karagümrük maçında 11 dakika süre alan Gökhan Töre 5 aydır formaya hasret. Bu sezon istediği performansı sergileyemeyen 30 yaşındaki hücum oyuncusu sadece 327 dakika süre aldı ve gol katkısında bulunamadı.

1+1 YILLIK ANLAŞMA 

Bu sezon 1. Lig'de hedeflerine ulaşamayan Samsunspor, gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak için transfer çalışmalarına başladı. Önümüzdeki sezon doğrudan Süper Lig'e çıkmayı hedefleyen Karadeniz ekibi, Beşiktaş'la sözleşmesi sona erecek Gökhan Töre ile prensipte anlaştı. Samsunspor yönetimi, Gökhan Töre'nin menajeriyle 1+1 yıllık sözleşme konusunda el sıkıştı.

YASİN'İN YERİNE GÖKHAN 

Samsunspor, ligin bitimine 3 maç kala yollarını ayırdığı Yasin Öztekin'in yerini Gökhan Töre ile doldurdu. Yasin Öztekin'den sonra gol yollarında problem yaşamak istemeyen ve deneyimli bir ismi kadrosuna katmak isteyen Karadeniz ekibi, Gökhan Töre ile anlaşma sağlayarak hedefine ulaşmış oldu. Yasin Öztekin, bu sezon 31 maçta 12 gol, 6 asistlik performans sergilemişti.

Kaynak: haber7.com

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
FATİH BAŞ 2022-05-18 13:28:34

BU SAATTEN SONRA GELSE NOLUR EMEKLİLİK ZAMANI

Avatar
Orhan Krd. 2022-05-18 21:13:43

Gökhan evet bomba ama patlamış bir bomba :)

Avatar
HFÖ 2022-05-18 21:28:09

Gereksiz transfer para israfı azda para ver iyi bir yabancı futbolcu al.