banner388

Samsun stadyumuna kavuşuyor

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde 04 Ağustos 2013 tarihinde temeli atılan stadyumda sona yaklaşıldı.

Samsun stadyumuna kavuşuyor

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde 04 Ağustos 2013 tarihinde temeli atılan stadyumda sona yaklaşıldı.

31 Ağustos 2016 Çarşamba 19:18
Samsun stadyumuna kavuşuyor

İnşaatı yapan firmanın yetkililerinden alınan bilgiye göre, Samsun’un Tekkeköy ilçesinde 140 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilmesi planlanan yeni stadyum projesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 04 Ağustos 2013 tarihinde ilk çekicin vurulduğu ve yaklaşık 130 milyon lira maliyeti bulunan yeni stadyumunun inşaat çalışmalarında yüzde 83.5’lik bölüm tamamlanırken, dış cephe kaplamalarında bu rakam yüzde 75 civarına çıktı. Çim zeminin serilebilmesi için alt yapı drenaj, havalandırma ve ısıtma imalatında da çalışmalar sürüyor.
Çim zeminin önümüzde ki Kurban Bayramı’nın ardından serilmesi planlanıyor. Saha aydınlatma malzemelerinin ve jeneratörlerin montajı da tamamlandı. Bünyesinde barındıracağı alışveriş merkezi, restoranlar ve locaları ile birlikte tam bir yaşam merkezi haline gelecek olan Samsunspor’un yeni stadı, haftanın 7 günü Samsunluların hizmetinde olacak.
Samsun’a gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında stat inşaatında da incelemeler yapan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, çalışmaların sorunsuz ilerleyebilmesi için projeyi yakından takip ediyor.
 

Son Güncelleme: 31.08.2016 20:03
Anahtar Kelimeler:
SamsunStadyumçim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.