banner388

Şampiyon Sarıyer’e hazır 

Yılport Samsunspor, Pazar günü (yarın) sahasında konuk edeceği zorlu Sarıyer karşılaşması için son çalışmasını bugün yaptığı son çalışmayla tamamladı.

Şampiyon Sarıyer’e hazır 

Yılport Samsunspor, Pazar günü (yarın) sahasında konuk edeceği zorlu Sarıyer karşılaşması için son çalışmasını bugün yaptığı son çalışmayla tamamladı.

06 Nisan 2019 Cumartesi 14:13
Şampiyon Sarıyer’e hazır 

Samsunspor Haber – Yılport Samsunspor, Pazar günü (yarın) sahasında konuk edeceği zorlu Sarıyer karşılaşması için son çalışmasını bugün yaptığı son çalışmayla tamamladı. Nuri Asan Tesisleri’nde teknik direktör İsmet Taşdemir yönetiminde yapılan idmanda kırmızı beyazlı oyuncuların istekli ve hırslı görüntüleri camiayı bu maç öncesinde umutlandırdı. 

OKAN DERNEK KATILMADI 

Düz koşu ile başlayan antrenman daha sonra dar alanda pas çalışması ile devam etti.  Keçiröngücü karşılaşmasında sakatlanan ve oyundan çıkmak zorunda kalan Okan Dernek’in yer almadığı antrenmanda teknik direktör İsmet Taşdemir, oyuncularıyla çalışma öncesinde kısa bir görüşme yaptı. Samsunspor, çalışmanın ardından tesislerde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2019-04-06 15:02:24

KEÇİNİN İNADINI KIRMAK ZOR.FAKAT İMKANSIZ DEĞİL. 5 MAÇ SONRA ŞAMPİYON SAMSUNSPOR ÜMİDİYLE...

Avatar
AHMET KIRIŞ 2019-04-06 15:34:42

VERİN ARA GAZI BAKALIM KİM İNANIYORSA SİZE

Avatar
Mete Karayel 2019-04-06 15:50:00

rahat maç olur

Misafir Avatar
Ahmet Gonca 2019-04-06 21:17:37 @Mete Karayel

İnanın arkadaşlar samimiyetimle söylüyorum koşa koşa maça gidiyordum hafta sonunu iple cekiyordum heyacan la stada koşuyordum inanın şimdi öyle soğudumki maça bile gidesim yok bir heves kalmadı artık bizi bu hale sokanlar beter olsunlar

Beğenmedim! (0)
Avatar
Yürektensamsunsporlu 2019-04-06 21:13:13

Keçi yarın kaybedecek SAMSUNSPOR lider ve ŞAMPİYON inananlar herzaman kazanır

Avatar
isa karabaşoğlu 2019-04-07 01:50:27

Şampiyon sarıyere hazır derken keçiyi yenip dizginleri elimize aldıkda bizimmi haberimiz yok. Bu hüfta biz sarıyeri yenersek sarıyer yarış dışına çıkıyor bir dahaki hafta sarıyer ümitleri bitmiş bir halde keçi maçına çıkar en kötü berabere bitse bile keçi şampiyon olur keçinin kalan maçları manisa hacettepe onlarmı yenecek keçiyide biz şampiyon olacağız yani mucize.bize yine play off yolları görünüyor o yüzden bu futbolcu ve teknik kadroya güvenim yok sezon başından beri taraftar olarak dizlerimize vura vura çok kötü oynuyoruz bu futbolla şampiyon olamayız diye dövündük ama sezon uzun bir maraton biz şampiyon olacağız dediler hele hele taner efendinin 2 puan ortalamasıyla gidersek şampiyon oluruz diyordu haydi sezonu 2 puan ortalamasının üzerinde bitireceğiz ne oldu sarıyer kastamonu keçiörenin çıkışları suni onlar tökezleyecek biz atağa kalkıp şampiyon olacağız diyordu ya Allah aşkına böyle saçma sapan hesaplar yapan insanları bu takımın başına getirmeyin geçen senede alpay denilen teknik direktör bozuntusu ilk yarı 41 puan toplarız diyordu biz sezon sonunda alamadık o puanları zaten alsaydık küme düşmüyorduk erkut tutu doğru dürüst büşkan olsaydı o açıklamadan hemen sonda alpayı kovardı böyle hayalperest insanlarla başarı olurmu