banner388

Şampiyon Samsunspor'a tebrik yağıyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamadan sonra şampiyonluğu kesinleşen Samsunspor’a, sosyal medyadan tebrik mesajları yağdı.

Şampiyon Samsunspor'a tebrik yağıyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamadan sonra şampiyonluğu kesinleşen Samsunspor’a, sosyal medyadan tebrik mesajları yağdı.

08 Temmuz 2020 Çarşamba 22:12
Şampiyon Samsunspor'a tebrik yağıyor

SAMSUNSPOR RESMEN ŞAMPİYON!

Samsunspor’un şampiyonluğu TFF Yönetim Kurulu Toplantısı sonrasında tescillendi. TFF tarafından yapılan açıklamada, “TFF 2. Lig Beyaz Grup lideri Yılport Samsunspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup lideri Bandırmaspor şampiyon ilan edilerek TFF 1. Lig'e, TFF 3. Lig 1. Grup lideri Serik Belediyespor, TFF 3. Lig 2. Grup lideri Kocaelispor, TFF 3. Lig 3. Grup lideri Karacabey Belediye Spor A. Ş. şampiyon ilan edilerek TFF 2. Lig'e terfi etmişlerdir” denildi.

TFF'nin açıklamasının ardından şehrin ileri gelenleri ve Samsunlular kırmızı-beyazlıları sosyal medyadan tebrik yağmuruna tuttu.


Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak “Tebrikler şampiyon. TFF 1. Lig'de de gönlümünüz seninle. 2019-2020 Sezonu TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta resmi olarak şampiyonluğu tescillenen şehrimizin markası Yılport Samsunsporumuzu yürekten kutluyor, yönetimi, teknik ekibi ve futbolcuları tebrik ediyorum” dedi.

Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal ise:
“Sonuna kadar hak ettiğimiz bir şampiyonluğu elde ettik. Başkanımızdan hocamıza, futbolcularımızdan, tüm personele kadar herkesin emeğine ve yüreğine sağlık diyorum. İnşallah bu şampiyonluk gelecek güzel günlerin ilk adımı olur. Tüm camiaya hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporşampiyonSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsun sevdalısı 2020-07-09 13:11:45

Teşekkürler bu sevinci yaşatanlara Öncelikle Yılport kulüp başkanı Yüksel Yıdırım'a Teknik personelden değerli hocamız Ertuğrul Sağlam'a Futbolcuların azim ve gayretlerine kulübün bütün çalışan personeline bize bu sevinci yaşatan büyük Samsun Spor Camiasına Taraftar gruplarına Samsun Spora destek veren Şehrin yöneticilerine ayrı ,ayrı teşekkürlerimi sunar Şampiyonluk'ların devamını diler Yolun açık olsun Yılport Samsun Spor

Avatar
Ömer çelik 2020-07-09 13:59:39

Samsunspor super ligde gormek istiyoruz sayin yöneticiler elinizi cebinize atin lutfen