banner388

Şampiyon sahaya indi

Yılport Samsunspor ilk etap kamp çalışmaları için Bolu Kaye Green Park Otel'de toplandı ve çalışmalara başladı

Şampiyon sahaya indi

Yılport Samsunspor ilk etap kamp çalışmaları için Bolu Kaye Green Park Otel'de toplandı ve çalışmalara başladı

21 Temmuz 2020 Salı 11:42
Şampiyon sahaya indi

Samsunspor Haber - 2020 - 2021 sezonunda TFF 1. Lig'de Şampiyonluk mücadelesi verecek olan Yılport Samsunspor, ilk etap kamp çalışmaları için Bolu'daki Kaya Green Park otelde toplandı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde çalışmalara başlayan Kırmızı-Beyazlı futbolcuların oldukça neşeli oldukları göze çarptı. Futbolcular ilk antrenmanda kondisyon ve güç artırmaya yönelik çalışmalar gerçekleştirdi.

SAĞLAM TOPLANTI YAPTI 

Kırmızı beyazlı ekipte, antrenmanlar bugünde devam edecek. Şu sıralarda idmanda olan Yılport Samsunspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam, oyuncularıyla idman öncesinde kısa bir görüşme yaptı. Daha sonra başlayan çalışmada kırmızı beyazlı oyuncuların hırslı ve istekli görüntüleri teknik ekip tarafından büyük memnuniyet yarattı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.