banner388

ŞAMPİYON SAHAYA ÇIKIYOR

Süper Lig için geri sayıma geçen Samsunspor, bu akşam sahasında Pendikspor'u konuk ediyor. 19 Mayıs Stadı'nda saat 20.30 da oynanacak kritik müsabakada hakem Suat Arslanboğa düdük çalacak. 

ŞAMPİYON SAHAYA ÇIKIYOR

Süper Lig için geri sayıma geçen Samsunspor, bu akşam sahasında Pendikspor'u konuk ediyor. 19 Mayıs Stadı'nda saat 20.30 da oynanacak kritik müsabakada hakem Suat Arslanboğa düdük çalacak. 

01 Nisan 2023 Cumartesi 09:44
ŞAMPİYON SAHAYA ÇIKIYOR

Samsunspor Haber - Spor Toto Birinci Ligi'nde şampiyonluk için gün sayan Samsunspor, bu akşam taraftarı önünde Pendikspor ile karşı karşıya gelecek. Saat 20.30 da Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak kritik müsabakada hakem Suat Arslanboğa düdük çalacak. Kırmızı beyazlı ekipte bu akşam ki müsabakada kart cezalısı Soner Gönül'ün yanı sıra sakatlıkları devam eden Ahmet Sağat, Barış Alıcı ve Muhammed Ali Özbaskıcı yer alamayacak. Milli takımda yer alan oyuncular Laura ve Emre Demir ise dün itibariyle takıma katıldılar. Kırmızı beyazlılar, bu akşam ki zorlu puan mücadelesi öncesi 60 puanla ligin zirvesinde yer alıyor. Rakibi Pendikspor ise 50 puanla 5'nci sırada. 

GERİ SAYIM BAŞLADI 

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Bizim zirvede olmamız ve zirveye yürüyüşümüz devam ediyor. Arkadan gelen takımlar da var. Kazandığımız sürece hedefe ulaşmamızın daha kolay olacağını söylüyorum. Pendikspor’a baktığınızda ligin iyi futbol oynayan, yukarıya doğru tırmanmaya çalışan bir takımı. Özellikle bu ligde en alt sıradaki bir takım dahi en üst sıradaki takıma karşı direnç koyabiliyor. Kazanma adına veya kaybetmeme adına bir oyun oynayabiliyor. Biz de kendi sahamızda önemli bir istatistik yakaladık. Bu maça da kazanmak için çıkacağız. Kazandığımız takdirde önemli bir avantaj sağlayacağız. Rakibimize de saygı duyuyoruz. Onlar da önemli puanlar topladı. Ben oyuncularıma güveniyorum. Bu tip maçlara iyi hazırlanıyoruz ki istikrarlı bir şekilde devam eden bir sürecimiz var" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.