banner388

Şampiyon olmayı herkesten çok biz istiyoruz

Kırmızı beyazlı oyuncu, her yenilgiden sonra utancından annesini babasını arayamadığını ve dışarı bile çıkamadığını söyledi. Samsunlu oyuncunun ınstagram hesabından yayınladığı işte o duygusal mesaj;

Şampiyon olmayı herkesten çok biz istiyoruz

Kırmızı beyazlı oyuncu, her yenilgiden sonra utancından annesini babasını arayamadığını ve dışarı bile çıkamadığını söyledi. Samsunlu oyuncunun ınstagram hesabından yayınladığı işte o duygusal mesaj;

12 Mart 2019 Salı 10:15
Şampiyon olmayı herkesten çok biz istiyoruz

Samsunspor Haber – Yılport Samsunspor’un başarılı oyuncusu Canberk Dilaver, Kastamonuspor yenilgisi sonrasında yapılan ağır eleştirilere kendine ait ınstagram hesabından cevap verdi. Kırmızı beyazlı oyuncu, her yenilgiden sonra utancından annesini babasını arayamadığını ve dışarı bile çıkamadığını söyledi. Samsunlu oyuncunun ınstagram hesabından yayınladığı işte o duygusal mesaj;

UTANCIMDAN DIŞARI ÇIKAMIYORUM 

“Bizi eleştirin beğenmeyin sevmeyin gerek yok . Kaldı 8 maç; her şeyden çok istediğimiz şampiyonlukta 8 hafta için yanımızda olun. Bu takımın şampiyonluğunu bu takımdaki futbolcu yönetici ve hocalardan çok kimsenin isteme şansı yok. Maç kaybedince ben annemi - babamı arayamıyorum utancımdan eve gitmek istemiyorum o yüzden. 

PARADAN DAHA DEĞERLİ ŞEYLER VAR 

Kalan 8 haftada biraz daha sağduyulu olalım. Bu takım şampiyon olmak zorunda. Samsunspor’un yeni kesinlikle ikinci lig değil ve olamazda. Ben Samsunlu’yum buraya gelirken başkanıma söz verdim çevreme söz verdim ve bu takımda hepimizin amacı da istediği de şampiyon olmak herkes buna inanıyor. Bırakın ruhsuz karaktersiz para aldılar oynamıyorlar demeyi. Şampiyonluğun tadı bambaşka burada paradan daha değerli şeyler var. Arma var sevgi var.”

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 12.03.2019 10:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2019-03-12 11:52:50

Canberk güzel konusuyorsun ama Kastamonuspor karşısında oynanan RUHSUZ FUTBOLA ne demeli?

Avatar
metin 2019-03-12 10:30:27

Canberk yalan söylüyorsun hepiniz candan oynamıyorsunuz hepiniz yandan oynuyorsunuz sizde şampiyonluk isteği arzusu yok Amed,Sancaktepe,Kastamonu maçlarında hiç oynamadınız bile bile bu 3 maçı verdiniz siz Samsunsporu değil parayı çok seviyorsunuz.Takımda oyuncular arasında sevgi yok yürek yok takımda sorun yaratan oyuncular var bu yüzden bile bile oynamıyorlar seyirci önündede zorla oynuyorlar bu ruhsuz isteksiz oyunculardan şampiyonluk hep söyledik asla gelmeyecek.

Misafir Avatar
Ahmet gonca 2019-03-12 20:47:34 @metin

Canberk güzel kardeşim doğru söylüyorsun ama bu takımda 2 lik var mesela bir kişi Bahattin iki kişi Samet ben sana iki kişi sayabilirim bu adamlar oynamadan zaman küsüyorlar oynadıkları zaman top oynamıyor onlar buna ne demeli sevgili kardeşim

Beğenmedim! (0)
Avatar
nesatk 2019-03-12 11:29:03

Söylediklerinden şüphemiz yok, samsunun öz çocuğusun. Ama takım içinde bazı kişiler için aynı şeyleri söylemek pek mümkün görünmüyor.

Avatar
ali er 2019-03-12 10:38:39

sezon başı ve ara transferde gereksiz fazla oyuncularla takımı oyuncu çiftliğine çevirenler utansın oyuncuların kendi aralarında oynayan oynamayanlar arasında çok fazla sorunlar var takımda baş sorunu yaratan bazı papaz oyuncular var bunların hiç birinde samsunsporun forma sevdası yoktur.bu yüzden sezon başından beri lig bitiyor hala takım olamadık.

Misafir Avatar
Ahmet gonca 2019-03-12 20:48:11 @ali er

canım kardeşim Muhammet Beşir bu takımda neden oynamıyor neden bunun sorunu ne bunun hoca ile problemim var neden Bahar Muhammet Beşir oynamıyor

Beğenmedim! (1)
Avatar
Kuscu 2019-03-12 11:55:29

Helal olsun aslan parçası Allah utandırmasın inşAllah

Avatar
Veysel Sarı 2019-03-12 15:45:21

Ben Samsunsporlu oyuncuların tamamından sahada can siper hane mücadele eden Canberk dahil hiç birini görmedim.İhanet edenleri isimleri ile birlikte her kesin bildiği gibi ve bencil oyuncuları bende biliyorum.Bu yüzden başarıları yok.Bunlar Amed-Sancaktepe-Kastamonuda hep birlikte ihanet ettiler.

Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2019-03-12 20:02:04

SEN ÖNCE TOPU BLOKE ETMEYİ ÖĞREN. GOLÜ SENİN YÜZÜNDEN YEDİK.

Avatar
gözlemci 2019-03-12 14:17:55

Biz yanınızdayız merak etmeyin. Bak Kastamonu deplasmanından döndüğümde vakit gece yarısını geçmişti. Ailemi pazar günü eve mahkum ettim size gelebilmek için. Bir o kadar taraftarda dışarıda kalmıştı. Peki şimdi söyleyin bize o gün kaçınız sahada bu taraftarın hakkını vermek için yürekten oynadınız? Kimsenin zoruna gitmesin bu oyunla playoff finaline bile gidemeden elenirsiniz. İsmail başkana ve Yüksel başkana ayıp ediyorsunuz ayıp.