banner388

Sağlam'ın  gördüğü kırmızının  nedeni bu! Yıldırım açıkladı 

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, GZT Giresunspor maçında gördüğü kırmızının nedenini açıkladı. 

Sağlam'ın  gördüğü kırmızının  nedeni bu! Yıldırım açıkladı 

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, GZT Giresunspor maçında gördüğü kırmızının nedenini açıkladı. 

23 Mart 2021 Salı 09:56
Sağlam'ın  gördüğü kırmızının  nedeni bu!  Yıldırım açıkladı 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, GZT Giresunspor maçında gördüğü kırmızının nedenini açıkladı. Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım yaşananları şöyle ifade etti, "Ertuğrul hocamız orada kendini bilmez birkaç Giresunlu tezahürat yapmaya başlayınca döndü onlara karşılık verdi; niye  verdi onu da anlayamadım. Sen takımı yönetiyosun bırak tribünü, bizim Samsunspor yöneticileri ilgilensin. Ben utanıyorum. 

'ERTUĞRUL HOCAM'DA MİMLENDİ ARTIK' 

Oraya Samsunspor yöneticiliği yapan ya da stada maçı izlemeye gelen hiçkimse Samsunspor'a orada Giresunlular bağırırken birisi de kalkıp 'susun lan,. burası Samsun haddinizi bilin' diyemiyor. Maçın oynandığı anda kulübeden hocam el kol hareketiyle tribüne, 'ne bağırıyorsunuz' diye laf söylüyor.  Yani o kadar kötü niyetli ki dördüncü hakem; ne maçın triosu hakemlerine ne de rakip takım kulübesine veya oyuncularına söylenmiş kötü bir söz var.ortada  Tribüne söylendi diye hemen dördüncü hakem orta hakemine iletiyor ve hocamız kırmızı kart görüyor. Zaten Ertuğrul hocamda mimlendi. Hocamız ne yapsa hakemler hemen kart gösteriyor". 

Haber. Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet yalın 2021-03-23 11:01:13

başkanda hocaya altan altan iyi sallamış bu baskan bıraz degısık topcuları hocayı her seferınde taraftarın önune atıyor anlıyoruz kı baskan klupte para aklıyor gercek samsunspor lu taraftarın onune atmaz topcusunu hocasını saygılar yayınlamaz bunlar korkar :D

Avatar
tokatlı 2021-03-23 11:54:57

özrü kabahatinden büyük

Avatar
özcan 2021-03-23 10:57:31

YUKSEL BASKANIN ERETUGRUL ILE YAKIN BIR DIYALOGU KANAATINDEYIM ARTIK!!! KARDESIM 4 HAFTADIR 2 PUAN TOPLANMIS ADAM ELLER KOLLAR BAGLI TAKIMI ATESLEYECEGINE NELERLE UGRASIYOR

Avatar
Cemalettin Özcan 2021-03-23 12:21:51

Olan oldu bundan sonra ne yapacak Samsunspor???

Avatar
Samsun 2021-03-23 12:45:06

Ertuğrul gitsin kardeşim bu ...takımda bir milim ilerleme yok

Avatar
Ali 2021-03-23 13:15:17

Hep mazeret mazeret. Hoca pasif kaldın takım ezik oynuyor haftalardır. Artık şu 10 yıl önce ki bursa şampiyonluğundan çok. Bütün takımlar bursaya çalışmış feneri yanmıştı.. dikboynat takımı kırmızı kart böyle görürmü oyuncular...

Avatar
Özdemir mercankaya 2021-03-23 14:30:30

Hoca suçlu sen neden türbine kulak veriyorsun.sen maçı takip et.düşmanın çoksa dikkatli olacaksın.oradaki kişiler neden túrbine cevap vermiyor da hoca öne çıkıyor

Avatar
ARİF YAVUZ 2021-03-23 13:07:24

SEVGİLİ BAŞKANIM BEN ERTUĞRUL HOCAYI ÇOK DESTEKLEDİM AMA HOCAMIZ ARTIK AYRILMASI LAZIM ÇÜNKÜ HOMERON VE MATEUSA O KADAR ŞANS VERİLMEZ ADAMLAR SAHADA YOKLAR BİZİM GUİDO KOÇER VE BURAK ÇALIKLA GİRESUN MAÇINA BAŞLASAYDIK GALİP GİRDİK.BAŞKANIM BİZE ARTIK AVRUPA GOL KRALI TANJU ÇOLAKL LAZIM .BU ŞEHRİ ENİYİ BİLEN O KRAL GELMEDEN BU TAKIM SÜPER LİGE ÇIKACAĞINA İNANMIYORUM.