banner388

Sağlam: Elbet bizimde söyleyeceklerimiz olacak

Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, "İnşallah Adanaspor karşılaşmasını kazanıp, devre arasına bu moralle girerek bizim de isteklerimiz olacak, söyleyeceklerimiz de olacak. Ben çocuklara çok teşekkür ediyorum. Sezon başından beri yabancı katkısını en az takımız" dedi. 

Sağlam: Elbet bizimde söyleyeceklerimiz olacak

Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, "İnşallah Adanaspor karşılaşmasını kazanıp, devre arasına bu moralle girerek bizim de isteklerimiz olacak, söyleyeceklerimiz de olacak. Ben çocuklara çok teşekkür ediyorum. Sezon başından beri yabancı katkısını en az takımız" dedi. 

28 Aralık 2020 Pazartesi 10:11
Sağlam: Elbet bizimde söyleyeceklerimiz olacak

Samsunspor Haber - Deplasmanda 2-1 kazandığımız Ankaraspor karşılaşmasını değerlendiren Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, “Maçtan önce beklentimizi çok açık bir şekilde ortaya koymuştuk. Kalan 2 maçımızı, Ankaraspor ve Adanaspor karşılaşmasını kazanarak ilk devreyi 4’te 4 yaparak kapatmaktı. Bu maçın zor geçeceğini biliyorduk. Rakibimiz de alttan kurtulma mücadelesi yapıyor. Canını dişine takmış mücadele ediyor. İlk yarıda golden sonra oyunu koparacak pozisyonlar vardı. İlk yarı kalemize top gelmedi. Gelen top da gol oldu. Bu sıkıntıyı yaşadık. İkinci yarıyı da sahasına hapsettik. Ön tarafta daha üretken olabilirdik. Oyunu daha erken lehimize çevirebilirdik. Sonuç itibariyle her ne şekilde olursa olsun kazanmamız gereken bir maçtı ve kazandık” dedi.

ONDAN SONRASINA BAKACAĞIZ

Adanaspor karşılaşmasını da kazanıp devre arasına moralli girmek istediklerini belirten Ertuğrul Sağlam, “Şimdi tek odaklanacağımız iş Adanaspor karşılaşmasını nasıl kazanırız. İnşallah Adanaspor karşılaşmasını kazanıp, devre arasına bu moralle girerek bizim de isteklerimiz olacak, söyleyeceklerimiz de olacak. Ben çocuklara çok teşekkür ediyorum. Sezon başından beri yabancı katkısını en az takımız. Bazılarında şansızlık, bazılarında sakatlık, bazılarında formsuzluk yüzünden. Artı pandemiden en fazla etkilenen takımız. Arada kötü sonuçlardan sonra kaoslar yaşadık. Allah’a şükürler olsun ki bu çocukların yüzde 80’i bu takımı ikinci ligden birinci lige çıkarmak için kurulan takım. Bu çocuklarla Süper Lig’e çıkma mücadelesinde zirveye yapıştık. İnşallah haftaya da işlerini yapacaklar ve devreyi 3 puanla kapatacağız. Ondan sonrasına da bakacağız” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hatko 2020-12-28 12:47:47

Hocam siz tecrübeli teknik kişisiniz, düzgün bir insansınız sizin birlik beraberlik sağlayacak ve süper liğe çıkaracak sizsiniz. Samsunsporlu görünüpte fitne çıkartmak isteyen çok kişi var ve bu gibi kişiler heryerde her zaman olacak, Allah doğru yolda gidenin yanındadır, sizi seviyoruz saygı duyuyoruz hocam.

Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2020-12-28 18:44:24

ERTUPRUL SAĞLAM SEN KUBİLAYA DUA ET. KUBİLAYLA NE ALIP VEREMEDİĞİN VAR.

Avatar
Fatıh can 2020-12-28 11:12:24

Yabancı katkısı azsa hocam gyassı plumean yakohoma boli bunları gondercem hocam bunları gonderırken o zaman bu davranış senın dik durusuna yakısır Bı kerede Yabancı transferlerin senın bilgin dahilinde oldugunu acıkla

Avatar
Metin 2020-12-28 13:08:46

Hocam,Ertuğrul Sağlam bizim bildiğimiz eski Ertuğrul Sağlam değil.Takımda üstüne koyarak gitme sıfır.Zayıf Takımlara bile çok zorlanan bir Takımsınız.Yaratıcılık,istek,arzu,hırs yok.Oyun pilanlarınız nerede.Hep aynı sistemi çalışıyorsunuz.Dünkü macta Beykan göstere göstere o Golü attı.Hep aynı hatalar.Sizde bu Mantalite,Egolar,Takıntılar hep olacağı için siz bu Takımı asla ve asla ilk ikiden çıkaramazsınız.

Avatar
Hard 2020-12-28 18:19:07

Boli haftalarca oynamadı tomane full sakat gyasi yetersiz plumain ortada yok yamaogo zaman var bu kadro ile çok bile

Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2020-12-28 19:07:58

YILLAR ÖNCE ERTUĞRUL BEŞİKTAŞDAYKEN JOHN BENJAMİN TOSCHAKIN ERTUĞRULA YAPTIÜINI RTYUĞRUL ŞİMDİ KUBİLAYA YAPIYOR.

Avatar
Cemalettin Özcan 2020-12-28 14:44:20

Sn.Ertuğrul hocam;İlk Devre kalemize bir değil bir kaç kez too geldi bu bir,ikincisi tamam takımımızın kapasitesi bu onu anladık ta Süz Bu Kubilay'a neden çok az süre sans varıyorsunuz?
Kubilay gibi Zeki bir futbolcu hemen hemen hic bir kulüp te yok gibi.
Dun yine 20-25 Dakika rol aldı ve oyunu koparan adam oldu.Yoksa biz yanlış mi görüyoruz.
Tansm hastalık ve sakatlıklardan bu takim çok çekti ama oyuncu kapasitesi olarak kaliteli ayaklarınız da yok değil.
İnşAllah ikinci devre koltuğa rahat yaslanarak mac izleriz.

Avatar
baba samsun 2020-12-28 17:05:00

ertuğrul hocam sende biliyosun ki bu takım yetersiz yabancı transferlerden sadece boli ve saviçeviç faydalı en az 4-5 transfer lazım bu takıma ikinci yarı çok zor geçecek onun için biran önce kaliteli oyuncu almak lazım takımda sistem yok bu şekilde çıkamayız süper lige ah vah etmemek için biran önce çözüm bulun