banner388

PFDK Samsunspor'a ceza yağdırdı...

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'a GZT Giresunspor maçında hakemlere yönelik hakareti nedeniyle 2 maç ceza verirken; yine aynı müsakada kart gören İlyas ve Kerem'e de iki maç ceza verdi.

PFDK Samsunspor'a ceza yağdırdı...

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'a GZT Giresunspor maçında hakemlere yönelik hakareti nedeniyle 2 maç ceza verirken; yine aynı müsakada kart gören İlyas ve Kerem'e de iki maç ceza verdi.

25 Mart 2021 Perşembe 20:51
PFDK Samsunspor'a ceza yağdırdı...

Samsunspor Haber - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Yılport Samsunspor'a ceza yağdırdı. GZT Giresunspor karşılaşmasında Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'a GZT Giresunspor maçında hakemlere yönelik hakareti nedeniyle 2 maç ceza verirken; yine aynı müsakada kart gören İlyas ve Kerem'e de iki maç ceza verdi. Kurulun bugün konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"Samsunspor Kulübüne "ihtar" ve 12 bin lira, Servet Tuzcu'ya 30 gün hak mahrumiyeti ve 15 bin lira, Ertuğrul Sağlam'a 2 maç ve 4 bin 500 lira, Kerem Can Akyüz ve İlyas Kubilay Yavuz'a ise 2'şer maç ceza verildi.
- YILPORT SAMSUNSPOR Kulübünün, 20.03.2021 tarihinde oynanan YILPORT SAMSUNSPOR-GZT GİRESUNSPOR TFF 1. Lig müsabakasında, protokol listesinde adı bulunmayan idarecisinin protokol tribününde yer almasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına,

- Aynı müsabakada YILPORT SAMSUNSPOR Kulübünün, protokol tribününde yer alan mensuplarının sosyal mesafe kuralına uymamalarından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 12.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
- Aynı müsabakada YILPORT SAMSUNSPOR Kulübü idarecisi SERVET TUZCU’nun, hakareti nedeniyle 30 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

- Aynı müsabakada YILPORT SAMSUNSPOR Kulübü teknik sorumlusu ERTUĞRUL SAĞLAM’ın, müsabaka hakemlerine yönelik hakareti nedeniyle FDT’nin 41/1-c ile 35/4. maddeleri uyarınca ve FDT’nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 2 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 4.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

- Aynı müsabakada YILPORT SAMSUNSPOR Kulübü sporcusu KEREM CAN AKYÜZ’ün, rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,

- Aynı müsabakada YILPORT SAMSUNSPOR Kulübü sporcusu İLYAS KUBİLAY YAVUZ’un, rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına karar verildi"

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporErtuğrul Sağlam
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAMSUNLU 2021-03-26 10:18:05

OLAN OLDU BU SAATTEN SONRA TAKIMA ÇEKİDÜZEN VERİP MAÇLARDA KAYIPSIZ ŞEKİLDE SÜPER LİGE ÇIKMAK. OLANLARDAN DERS ÇIKARMAZ İSEK SÜPER LİG HAYAL OLUR.SAMSUMSPOR BÜYÜK KLÜP. BURADA OYNAYAN OYUNCU KLÜPTEN BÜYÜK DEĞİL.ALDIĞIN ÜCRETİN HAKKINI VERECEKSİN.SÖZLEŞMENİN SON SAATİNE KADAR SADIK KALACAKSIN. EKMEK YEDİĞİN YERE CANLA BAŞLA ÇALIŞIP FORMAYI TERLETECEKSİN.ÇALŞMADAN BAŞARI GELMEZ.SN.BAŞKANA VE GERÇEK KIRMIZI BEYAZ SİYAH A GÖNÜL VERENLERE SELAMLAR.

Avatar
SAMSUNSPORLU 2021-03-26 00:35:33

Ne oldu şimdi Ertuğrul Sağlam bir şey mi yaptığını sandın gördüğün kırmızı kartla mağdur edebiyatıyla gelecek olan eleştirileri durdurma havasına girdin ama yemezler koskoca takım sezon boyunca 4 tane kırmızı gördü onlarda son iki maçta ama teknik direktör tek başına 3 tane kırmızı gördü. Şimdi çok kritik sürece girdik şampiyonluk çok zora girdi artık telafisi olmayan ve mutlaka ama mutlaka kazanılması gereken maçlara çıkacağız fakat takımın başında hoca yok bu kabul edilebir bir şey değil. Takımda disiplinsizlik hat safhada hoca adaletli forma vermiyor vermiş olsa yasin öztekin kadroya giremez takımın gerçek hamalları guido Koçer gibi oğuz gibi iyileştiği halde kadroya alınmayan Ferhat gibi ama hoca sahada hiç bir varlık göstermeyenleri oynatmaya devam ediyor. Oyunu okuyamıyor hiç bir sistemi ve taktik düzeni yok öndede olsak aynı geridede olsak aynı oyun sistemini hiç değiştirmiyor yada beceremiyor. Burak Yılmaz ve Ercan Yazıcı gibi başarılı oyuncuları kiralık gönderirken Erhan Kartal ve Yalçın Kılınç gibi son derece kötü ve başarısız oyuncuları takımda tuttu. Bu takımın başında Ertuğrul Sağlam dışında kim olursa olsun hatta Recep Sermet Boyar olsa biz açık ara şampiyon olurduk. Bu takımın başında Ertuğrul Sağlam ile bir geleceğimiz olacağına ihtimal vermiyorum çok üzgünüm ama doğrular bunlar.