banner388

PFDK'dan Samsunapor’a para cezası

 Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Süper Lig kulübü Samsunspor'a para cezası verildiğini açıkladı.

PFDK'dan Samsunapor’a para cezası

 Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Süper Lig kulübü Samsunspor'a para cezası verildiğini açıkladı.

15 Ocak 2024 Pazartesi 16:31
PFDK'dan Samsunapor’a para cezası

TFF'nin resmi internet sitesinden yayımlanan PFDK kararları şu şekilde:

Samsunspor Kulübünün, 11.01.2024 tarihinde oynanan Trabzonspor - Samsunspor Trendyol Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 80.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına, FDT’nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan Kuzey Kale Arkası Üst Misafir Tribün Kuzey Üst F Misafir ve Kuzey Üst G2 Misafir bloklarda yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine,

Aynı müsabakada Samsunspor Kulübünün, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı ve bu eylemin aynı sezon içinde 2. kez gerçekleştirilmesi nedeniyle 105.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada Samsunspor Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 112.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yalcin 2024-01-15 19:18:15

Fenerbahce macinda bu taraftarin hicbiri maca gidemeyecek . Cok iyi ayar cekmis federasyon . Deplasman taraftarimiz da artik daha duyarli olsun lutfen .

Avatar
Smsn 2024-01-16 00:02:21

Fetoş. Iyi ayar cekmiş yanlışlıkla yeneriz meneriz feneri diye.

Avatar
Taraftar55 2024-01-16 07:24:12

ADAM DEĞİLSİN TFF!