banner388

Paralarımız ödenmiyor açıklamasına ceza

Samsunspor'da Başkanvekili Rüştü Araboğlu, Ümraniye maçı öncesinde futbolcuların 'paralarımız ödenmiyor' açıklamasına ceza verileceğini söyledi. 

Paralarımız ödenmiyor açıklamasına ceza

Samsunspor'da Başkanvekili Rüştü Araboğlu, Ümraniye maçı öncesinde futbolcuların 'paralarımız ödenmiyor' açıklamasına ceza verileceğini söyledi. 

29 Aralık 2017 Cuma 16:14
Paralarımız ödenmiyor açıklamasına ceza

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanvekili Rüştü Araboğlu, futbolcuların Ümraniyespor karşılaşması öncesi 'paralarımızı alamıyoruz' açıklamasının cezasız kalmayacağını söyledi. Araboğlu, “Samsunspor ’da bir ceza yönetmeliği var. Bu yönetmelikte hangi suçun karşılığında hangi cezanın olduğu ortada. Bunu futbolcularımız da biliyor. O açıklama hoş olmadı. Gerekeni yapacağız” dedi.


ARABOĞLU: 8 MİLYON LİRA GEREKİYOR


Kırmızı beyazlı ekipte Araboğlu, ikinci yarı öncesi acil 8 milyon liraya ihtiyaç var. 4 milyon lira futbolculara ödenecek para var. 2 milyon lira devre arasında yapılacak takviyeler için gerekli. Buna ek olarak personel ve diğer borçlulara toplam 2 milyon lira daha borç var. Gerçekte 8 milyon lira para bulmamız lazım. Aksi takdirde çok daha sıkıntılı günler bizi bekliyor” diye konuştu.


Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 30.12.2017 11:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2017-12-29 17:37:46

Dalgamı geçiyorsun Rüştü Araboğlu adamlara maaş vermiyorsun birde borçlumu çıkaraksın yazıklar olsun! Nasıl bir adamsınız siz ya rezil ettiniz şu takımı tarihi boyunca bu takım böyle bir şey görmedi adamlara para vermiyorsun o cezayı adam sana pazarda limon satarakmı ödeyecek artık yeter vurgunlarınız düşün bu takımın yakasından keneler!!!

Avatar
Cemalettin Özcan 2017-12-29 18:25:58

Kapatın kulubude herkes rahat etsin.
Bu kulübü bu hale siz getirmediniz mi?Gelir gider hesabi yapamayanlar neden yönetici oluyor?

Avatar
Husnu_sahin55@hotmail.com 2017-12-29 20:37:42

Arkadaslar bu yönetim olmasa kulüp kapanma noktasindaydi bu başkan şampiyon yaptı pahalıdır geldi klübü batırıp cekildiler Erkut Tutu daha ne yapsın.

Avatar
VEDAT ÖZ 2017-12-29 21:22:29

HANİ KULUP YÖNETİLİR DURUMA GELDİ BORÇLAR 16 TİRİLYONA DÜŞTÜ DENİYORDU GENEL KURULDA AÇIKLANAN BORÇ PLAKAMIZ OLAN 55 TİRİLYON ÇOK GÜZEL AYARLANMIŞ RAKAM BU ERKUT TUTU KULUBU BATAĞA SÜRÜKLEDİ GİTTİ ÇOK YAZIK BU TAKIMI KAOS BEKLİYOR KAYYUM HAYIRLI OLSUN