banner388

Özköylü, oyuncularının gitmesini istemiyor

Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, sezon sonu birçok oyuncusunun sözleşmesinin sona ereceğini belirterek, "Ben bu oyuncuların gitmesini istemiyorum. Hepsinin burada olmasını istiyorum. Bunun nedeni de; takım çok güzel bir hava yakaladı." dedi.

Özköylü, oyuncularının gitmesini istemiyor

Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, sezon sonu birçok oyuncusunun sözleşmesinin sona ereceğini belirterek, "Ben bu oyuncuların gitmesini istemiyorum. Hepsinin burada olmasını istiyorum. Bunun nedeni de; takım çok güzel bir hava yakaladı." dedi.

13 Nisan 2017 Perşembe 16:10

Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, matematiksel olarak ligde kalmayı garantilemeden ligin bitmeyeceğinin altını çizerek, “Lig bitmeden veya küme düşme potasından matematiksel olarak düşme korkusunu atlatmadan bu lig bizim için bitmeyecek. 7 tane birbirinden özel maçımız var. Özellikle 4 gün arayla oynayacağımız Manisaspor ve Elazığspor karşılaşmaları bizim için anahtar olacak. Bundan sonraki süreçte nerede olacağımızla ilgili bir işaret olacak. Son haftalarda yakaladığımız formu, galibiyetleri, iyi futbolu bu maçlarda da devam ettirmek istiyoruz. Bu maçlar direkt rakiplerimizle oynayacağımız maçlar. Bu mücadelelerden kayıpsız bir şekilde çıktığımız zaman rahat bir nefes alabileceğimizi söyleyebiliriz. Genel olarak moralimiz iyi. Çalışmalarımız devam ediyor” ifadelerini kullandı.

“Böyle şeylerin olması çok hoş ve doğru değil”

Osman Özköylü, Hüseyin Kalpar’ın adının kulüple anılmasıyla ilgili olarak şunları söyledi: “Şu dönemde böyle şeylerin olması çok hoş ve doğru değil. Özellikle işin içindeki direkt muhattabı ben olduğum için insan çok mutlu olmuyor. Mutluluk verici şeyler değil. Biz işimize bakıyoruz. Yaptığımız işler ortada. Bu takım nereden nerelere geldi. Bu zaten görünüyor. O konuyla ilgili değerlendirmeyi kamuoyunun takdirine bırakıyorum” 

Sözleşmesi biten oyuncular

Özköylü, sezon sonu serbest kalacak futbolcular ile olarak da şunları söyledi:
“Sezon sonunda 10’dan fazla oyuncunun sözleşmesi sona erecek. Kiralık olan 2 oyuncumuz var. N’Diaye, Ercan, Furkan, Murat, Mustafa, Fatih, Hasan ve birçok kişinin sözleşmesi sona eriyor. Bizim isteğimiz ve düşüncemiz bu kadronun korunması yönünde. Sözleşmesi biten oyuncuların sözleşmelerinin yenilenmesi, sezon sonunda yapılacak takviyelerle gerekli bölgelere bazı oyuncular alındıktan sonra bu takımın çok daha başarı göstereceğini söylüyoruz. Bu, yönetimin kısa sürede çözmesi gereken bir hadise. Çünkü ben bu oyuncuların gitmesini istemiyorum. Hepsinin burada olmasını istiyorum. Bunun nedeni de; takım çok güzel bir hava yakaladı. İnşallah bu olay kısa sürede çözülür, hem bizim kafamız rahatlar hem de oyuncuların kafası rahatlar. Sonra da neler yapacağımızla ilgili daha iyi planlar yapabiliriz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.