banner388

Osman Özköylü'den Samsunspor Hakkında Flaş Açıklamalar!

İlkadım Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu tarafından düzenlenen söyleşiye katılan Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Samsunspor ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Osman Özköylü'den Samsunspor Hakkında Flaş Açıklamalar!

İlkadım Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu tarafından düzenlenen söyleşiye katılan Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Samsunspor ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

09 Şubat 2017 Perşembe 14:15
Osman Özköylü'den Samsunspor Hakkında Flaş Açıklamalar!

Okulun konferans salonunda düzenlenen ve Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Samsunsporlu oyuncular Mustafa Sevgi ve Murat Gürbüzerol’un konuşmacı olarak katıldığı söyleşiye Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, okul müdürü Nusret Sarı, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Öğrencilerin Samsunspor forması ile katıldığı söyleşide minikler ‘Bu Şehrin Çocukları Samsunsporludur’ pankartı açtılar.

Söyleşi öncesi konuşan Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, 2002 – 2004 yılları arasında Samsunspor forması giydiğini söyledi. Özköylü, “2 sezon Samsunspor formasını giyme şerefine nail oldum. Şuanda da bu takımın teknik direktörü olma onurunu yaşıyorum. 20 Ocak tarihinde alışveriş merkezinde yapılan organizasyon tüylerimizi diken diken etti. Türkiye’de belki de dünyada böyle bir organizasyon yapılmamıştır. Yaşadığımız bu geçiş sürecindeki sıkıntılı süreçten biran önce sıyrılıp, Samsunspor’u en iyi yerlere taşıyarak, önümüzdeki sezon bu takımı gerçek yeri olan Süper Lige çıkarmak için bütün mesaimizi harcayacağız. Bu anlamda bizler, futbolcularımız ve yöneticilerimiz büyük gayret harcıyorlar. Şu anki durumumuz hiçbirimizi mutlu etmiyor ama yaşanan bir takım sıkıntılar ve problemlerden dolayı kulübün şu anki durumu ortada. Biz ikinci yarı da özellikle büyüklerimizin büyük çabası ile özellikle Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’ın özveri ve katkısıyla Samsunspor’u tekrar ayağa kaldıracağız. İçinde bulunduğumuz büyük sıkıntılardan kurtularak bu seneyi iyi bir yerde bitirmek için çaba harcıyoruz. Bizde bunları sahada sonuca çevirecek işleri yaparak bu seneyi iyi bir şekilde geçirip, gelecek senenin planlamasını yapıyoruz. Bu sadece bizim emeğimizle olacak bir şey değil. Tüm şehrin ve tüm camianın bu takıma sahip çıkması gerekiyor. Bunun da en güzel örneğini geçtiğimiz Evkur Yeni Malatyaspor maçında gördük. İnşallah güzel günler bizim olacak” dedi.

Gelecek Sezon Samsunspor için bambaşka olacak

Gelecek sezonun Samsunspor için bambaşka olacağını ifade eden Özköylü, “Ligde bulunduğumuz durum istediğimiz noktada değil. Öncelikli hedefimiz biran önce bulunduğumuz yerden yukarılara çıkıp, sezonu rahat bir şekilde herhangi bir tehlike ve sıkıntı yaşamadan bitirmek. Bizim şuan oluşturduğumuz takım gelecek seneki hedefini yakalamak adına oluşturulmuş ve temelleri atılmış bir kadrodur. Amacımız bu sezonda iyi bir uyum süreci yakalayıp, gelecek sezonda hedefine ulaşmaktır. Gelecek sezon Samsunspor için bambaşka bir sezon olacak” diye konuştu.

Samsunspor’un başarısı için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını belirten Samsunsporlu oyuncu Mustafa Sevgi, “Bizler Samsunsor’un başarısı için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Biz çeşitli illerde futbol oynuyoruz, çeşitli şehirleri geziyoruz ama ben ilk defa bu kadar büyüklerimizin öncülüğünde küçük kardeşlerimizin kenetlediğini görüyoruz ve bundan da mutlu oluyoruz. İnşallah Samsunspor’u hak ettiği yerlere getireceğiz” şeklinde konuşurken Samsunsporlu diğer oyuncu Murat Gürbüzerol ise, “Birçok kulüpte top koşturdum. Samsunspor ile de çok defa karşılaştım. Hatta başka takımlarda oynarken Samsunspor maçlarını beklerdik. Samsunspor maçları bize ayrı bir motivasyon oluyordu. Samsun’da top oynamak insana farklı bir enerji veriyor ve farklı bir atmosfere geldiğimizi buradaki insanlar fark ettiriyor. Oynadığım kulüplerde ve şehirlerde Samsun’daki insanlar kadar takımlarını destekleyen ve sahip çıkan topluluklar görmedim. 2 sezondur Samsunspor’dayım, burada aldığım keyfi hiçbir futbol takımında almadım” dedi.


  Ardından teknik direktör ve oyuncular miniklerin sorularını cevapladılar.

Yasir BABA
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KAAN TÜRK 2017-02-09 14:46:13

Bu seneyi kazasız düşmeden atlatalım inşAllah. Seneye de Süper Lig hedefimiz olmalı.