banner388

Osman Özköylü'den maç sonrası açıklamalar

Samsunspor TFF 1. Lig’in 27. Haftasında deplasmanda mücadele ettiği Şanlıurfaspor’u 2-1 skorla mağlup etti.

Osman Özköylü'den maç sonrası açıklamalar

Samsunspor TFF 1. Lig’in 27. Haftasında deplasmanda mücadele ettiği Şanlıurfaspor’u 2-1 skorla mağlup etti.

08 Nisan 2017 Cumartesi 20:33
Osman Özköylü'den maç sonrası açıklamalar

Samsun Haber- Samsunspor TFF 1. Lig’in 27. Haftasında deplasmanda mücadele ettiği Şanlıurfaspor’u 2-1 skorla mağlup etti. Samsunspor’un Teknik Direktörü Osman Özköylü maç hakkında değerlendirmelerde bulundu.

"Bugüne kadar komadaydık, oksijen maskesiyle hayata tutunuyorduk" diyen Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Manisaspor ve Elazığspor karşılaşmalarını kazanmaları durumunda komadan tam anlamıyla çıkacaklarını söyledi.

BİRAZ OLSUN NEFES ALDIK

Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Şanlıurfaspor galibiyetinden dolayı oyuncularını bir kez daha tebrik etti. Çok karakterli ve kaliteli bir oyuncu grubuna sahip olduğu için kendisini çok şanslı gören tecrübeli teknik direktör, "Bugüne kadar komadaydık, oksijen maskesiyle hayata tutunuyorduk. Şimdi bir nebze olsun hasta kendisi nefes almaya başladı" dedi.

KOMADAN ÇIKMAYA SON 2 KALDI

Kırmızı beyazlı ekibin Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Biraz kendi başımıza nefes almaya başlayacağız inşallah ama önümüzdeki Manisa ve Elazığ maçları da aynı bu maç kadar çok önemli çünkü onlar da alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren takımlar. O maçları da geçtik mi o zaman tam anlamıyla komadan çıkmış sayılacağız. Henüz herşey bitmiş değil" diye konuştu.

Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KAAN TÜRK 2017-04-10 09:24:36

Aynen öyle hocam. İkinci yarı takım müthiş bir çıkış yakaladı. Rehavet sıkıntı yaratabilir. En azından alttaki rakiplerle oynanacak maçlardan beraberlik bile bize yetecektir. Zaten son maç da Bandırma maçı